Kuinka nopeasti prepaid-numeron voimassaolon päättymisen jälkeen numero on kierrätettävissä?

Eli kun prepaid-numeron voimassaolo on päättynyt käyttäjällä nr. 1, niin miten nopeati nro saatetaan jo myydä käyttäjälle nr. 2? Kiitos.
pohdiskelin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Numeroita ei myydä heti uusille liittymille vaan ne ovat karanteenissa vuoden ajan, joten näin ei pääse käymään tilannetta että vanhan käyttäjän viestejä tai puheluita tulisi uudelle numeron haltijalle.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija