Kuinka saan puhelimeni toimimaan, kun liittymän päivityksen yhteydessä toiminta lakkasi?

Sain kolme sim- korttia; yhden tablettiin(prepaid) , yhden puhelimeen ja yhden tietokoneeseen. Mitään ohjetta en saanut, mikä kortti mihinkin laitetaan. Nyt en sitten voi käyttää puhelinta, enkä tekstiviestejä saa lähetettyä. Olen todella pahassa pulassa nyt.Vaihdoksen piti muka olla helppoa, mutta ei ainakaan minulle. Selkokielisiä ohjeita kaipaan!!!