Kuinka teen peli "serverin" / Kuinka port forward:aan?

Joo eli tahtoisin tehdä serverin jotta voin pelata kavereideni kanssa (esimerkiksi minecraft:iä) mutten osaa port forwardata

Menin tuonne "mobile broadband" sivulle jossa noita asetuksia voi säätää ja sieltä löytyi tuo "port forward" kohta mutten onnistunut saamaan sitä toimimaan.
(yritin seurata tätä "Ohjetta" https://portforward.com/huawei/b715s-23c/ )

jos sillä on väliä niin modeemini on "huawei b715s-23c"

Kommentit

• Varmaan ohjaukset nyt kunnossa, kannattaa testata myös että sammuttaa palomuurin modeemista ja tietokoneesta.

Tarvitset julkisen ip:n ja se onnistuu vaihtamalla apn: julkinen.dna.fi. Nykyisen apn: internet tilalle, jos vanha liittymä niin saatto myös toimia data.dna.fi
    Sami
  • ei tullut edes huomata tuota modeemin omaa palomuuria

noni nyt se toimii 😃 kiitos hyvin paljon sami
    Tuukka