Kuitti

Mulla on vakuutus puhelimeen squaretraden kautta. Puhelin hajosi ja pitäisi tehdä vahinkoilmoitus. Kuitti puhelimen ostamisesta pitäisi olla dna sivuillani, mutta en löydä. Nyt en saa ilmoitustakaan tehdyksi ilman sitä.
T. Hannele K
Hannele Kinnunen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Hannele!

Mitä vahinkoilmoitukseen tarvittavia tietoja et löydä Minun palvelustani?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • En löydä puhelimen ostokuittia. En muista pitikö se löytyä Minun palveluni- sivuilta vai sähköpostista, mutta kummassakaan sitä ei ole.
    Hannele Kinnunen
  • Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus toimii takuukuittina laitteesta. Muiden sopimusta koskevien tietojen pitäisi myös olla saatavilla Minun palvelustani. Varsinaista ostokuittia ei tuota kautta ole saatavilla.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mistähän saa ostokuitin?
    Vm
  • Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus toimii takuukuittina laitteesta. Tarvittaessa voit asiakaspalvelusta pyytää myös takuukuitin pdf -muodossa.