Kuljetusfirmojen lähetysten seuranta

Useiden kuljetusfirmojen lähetysten seurantaviestit eivät tule perille. Netistä seurantakoodin mukaan saapumisilmoitus on lähetetty tekstiviestinä, mutta viestit eivät ole tulleet perille. Näin siis usean eri firman kanssa ( mm. Posti, Scenker, Matkahuolto...)
Missä vika?
Puhelin on tarkistettu liikkeessä kahteen kertaan, liittymän estot tutkittu, sim-kortti vaihdettu, kuljetusfirmoille ilmoitettu...kukaan ei löydä mistään mitään vikaa.
Nyt sama ongelma ilmaantui perheemme toiseen liittymään - erilainen liittymä, erilainen puhelin. Ainoa yhdistävä tekijä näillä asioilla on DNA.
Onko samaa ongelmaa jollakin muulla?
J-V. Leppäsalo Ilmoita asiaton sisältö