kun laitan kotimokkulan MF286 päälle, televisioni ei löydä verkkoa

Hei. Aina, kun laitan kotimokkulan MF286 päälle, televisioni ei löydä verkkoa. Joudun manuaalisesti aina vianmäärityksen kautta etsimään verkon. Miksi se ei mene automaattisesti päälle?

Kommentit

• Hei. Aina, kun laitan kotimokkulan MF286 päälle, televisioni ei löydä verkkoa. Joudun manuaalisesti aina vianmäärityksen kautta etsimään verkon. Miksi se ei mene automaattisesti päälle?
  • Hei Juha!

Jos kaikki muut laitteet yhdistävät automaattisesti DNA Kotimokkulaan niin tuo on jokin vika tai ominaisuus television puolella, yhteys ilmeisesti toimii normaalisti jos DNA Kotimokkulaa on pitänyt päällä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Suljen kotimokkulan aina käytön jälkeen. Eli tv ei muista kotimokkulaa. En ole löytänyt tv:n verkkoasetuksista, että yhdistäisi automaattisesti,  kuten läppärissä.
  • Eli läppäri yhdistää mokkulaan ihan normaalisti ilman ongelmia? Tuo voi sitten vain olla tv:n ominaisuus jossa ei ole otettu huomioon että käyttäjä sulkisi modeemia käytön jälkeen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eli, kun kotimokkula sekä tv on päällä ja menen vaikka Yle Areenaan niin ilmoittaa, että internet-yhteyttä ei ole, vaikka linja toimii. Sitten otan vianmäärityksen, mistä kyllä molemmat sekä 2G että 5G löytyvät. Jompaa kumpaa klikkaamalla yhteys tulee. Toimii, kyllä, mutta hankalasti.
  • Suositellaanko kotimokkulaa suljettavaksi käytön jälkeen vai voiko sen pitää auki?
  • Laitetta voi pitää päällä jatkuvasti, eli sitä ei tarvitse käytön jälkeen sulkea