Kundo palvelin vaarallinen, liitekuvat ei näy.

Chromella ei pääse enää katsomaan viestejä jossa on kuvia liitteenä. Kirjoitan tätä Firefoxilla, kun Chrome antaa seuraavan kuvan mukaisen virheilmoituksen. Klikattu esim: (DNA TV iOS, Android ja web versioiden palaute )
JJJ Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jaa ei voi liittää kuvia nyt ollenkaan, no sanallisesti:

Seuraava sivusto on petollinen
    Sivustolle kundo-uploads-prod.s3.amazonaws.com hyökännyt taho voi yrittää huijata sinua tekemään jotain vaarallista, kuten asentamaan ohjelmia tai paljastamaan henkilötietojasi (esimerkiksi salasanoja, puhelinnumeroita tai luottokorttitietoja).

JJJ
  • Hei JJJ! Virheilmoitus on meillä tiedossa ja korjattavana, mahdollinen syyllinen on myös löydetty. Ilmoitus tulee vain Chromea käytettäessä, sivua kannattaakin käyttää toisella selaimella (Firefox, Edge, Safari) sillä välin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Nyt näyttää olevan jo homma kunnossa.