KUULOKKEITA JA ALENNUSKOODIA

Menin ostamaan liittymän ostojen jälkeen saamallani alennuskoodilla Turskaa -kampanajsta kuulokkeita verkkokaupasta. Koodi ei toimi. Puhelimessa sanottiin, että se toimii myös verkkokaupassa. Koodi on voimassa tekstiviestin mukaan 31.10.2020 saakka.
Mika Laasonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Mika! Alennuskoodi toimii vain kertamaksulla hankittaviin tuotteisiin ja tätä ei ole mahdollista yhdistää löytötuotteisiin tai mihinkään muihin aletuotteisiin
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Yritin nimenomaan kertamaksutuotetta ostaa. Alennuskoodin mukana ei ole mitään rajotetta käytön osalta eikä puhelinmyyjäkään tästä maininnut mitään. Jos tällaista rajoitetta ei ole mainittu kaupanteon yhteydessä tai alennuskoodin lähetysviestissä, niin lain mukaan sellaista ei voi myöskään jälkikäteen asettaa. Eikö tulkintani ole näin oikea?
  Mika Laasonen
 • Hei! En ole saanut vastausta viimeiseen viestiini koskien alennuskoodi keskustelua?
  Mika Laasonen
 • Hei Mika!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 044 144 044 niin voidaan selvittää tuota tarkemmin. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei,

  Soittopyyntö teidän asiakaspalvelulle mainitussa asiassa. Numeroni on xxxx

  //Mika Laasonen.
  mika laasonen
 • Hei Mika! Ethän oman turvallisuutesi vuoksi julkaise omia yhteys- tai asiakastietoja täällä julkisella tukifoorumilla.

  Varmistan vielä, että olithan ostamassa normaalihintasta tuotetta? Alennusta tai lahjakorttia ei ole mahdollista yhdistää muihin tarjouksiin. Tarkemmin tätä toimimattomuutta pääsemme tutkimaan, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.
  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.