Kuuluuko ongelma Iphone 7 takuuseen?

Olin viikonloppuna mökillä ja puhelimeni kastui(ei ollut upotuksissa mutta kastui)(iphone 7) Applen takuu ei korvaa nestevahinkoja mutta kun applen sivujen mukaisesti katsoin onko kyseessä nestevahinko niin puhelimen nesteindikaattori oli valkoinen eli kyseessä ei pitäisi olla nestevahinko. Joten kattaako takuu asian? Entä jos tuon puhelimen takuu huoltoon ja ilmeneekin että ongelma on nesteestä niin meneekö se silloin takuun piikkiin vai joudunkoi maksamaan sen itse. T: Miro