Kuva ja ääni epäsynkassa kaapelissa

Heips, onko kukaan muu huomannut että joillakin kanavilla ääni laahaa myöhässä? Katson juuri subilta frendejä ja avalla oli sama ongelma eilen. Ei mitään digibokseja välissä eikä hubia. Suoraan siis lg tv, uusi. Huomannut tätä ongelmaa noin pari viikkoa. Koillisen Hki.
Kiitos jos ongelma tiedossa ja korjausta tulossa

Kommentit

• Jep, sama vika täällä. Subilla kuva ja ääni epäsynkassa.
    Etelä Hki.
    M.K
  • Moi! Yleistä vikaa ei ole tullut tietoomme.

Tarkistatteko vielä kytkennät, eli ottakaa antennipiuhaa hetkeksi irti sekä telkkarista että seinästä ja kytkekää sitten uudelleen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, soittaisitteko maksuttomaan vikapäivystykseemme 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • YLE 2  oli samaa hommaa.
    Tuli muistaakseni pirunpelto sarjan jakso.
    Siinä kuva ja ääni oli ihan perseellään.
    Sama oli jollakin mainoskanavalla.Tais olla fox kanava.
    Itä Vantaan alue.

BQ24
  • Meillä on käytetty johdot pois. Ongelma vaan on siinä, että se vaihtelee kanavalta toiselle. Eilen saattoi olla epäsynkassa ava, tänään fox tai joku muu..
    Vonhan mä soittaa sinne kesähessuille aspaan, mutta ei ne osaa siellä kaukoputkella varmaan tätä hommaa korjata? Varsinkin kun nyt näyttää sille että vikaa on ympäriinsä, ainakin Hgissä.
    Ilmoitus vikaa korjaaville henkilöille sinne minne se kuuluu, onnistuu varmaan helpoiten kun joku teistä modeista vaan ilmoittaa asiasta eteenpäin..
    Kiitsa.
    N. N.
  • Näinhän se on.
    Nämä kaikkitietävät aspan suviuunot korjaavat ongelmat kristallipalloa tuijottamalla sekä mustapekka korteista ja tähdistä ennustamalla.
    Kuitenkaan mitään yleistä vikaa ei ole havaittu.
    Ainahan vika on asiakkaan laitteissa.

BQ24
  • On irroteltu antennipiuhat, vika edelleen päällä. Mulla ainoastaan sub kanavalla ei ääni ja kuva synkkaa. Muilla kanavilla kaikki ok ainakin tällä hetkellä. Antennin johto suoraan seinästä telkkariin, ei mitään välissä. Kyllä vika on nyt dna:n laitteissa.
    Ihmettelen vaan et miten se muka antennin johtoa iroittelemalla korjaantuis?

M.K
  • Tulin just kotiin ja tarkistin, täälläkin sub laahaa. Tällä hetkellä avalla ok. Tätä on varmaan haasteellista tutkia.

N. N.
  • Hei , äänen epäsykkaa esiintyy ja välillä pätkii ääni kokonaan !! hubi on todella kuuma joten laitoin n. 5 min. pakkaseen ..nyt ainakin  n.tunnin toiminut suht hyvin  hki 00650 tämä uusi päivitys aikas omituinen .. esim. info nappi ,vois vaikka tulla tietoa ohjelmasta toisella painalluksella , eikä tarttis guilella jne.jne.....ja muita vastaavia ,kyseen alaisia "uudistuksia" mm.ohjelman kelauksessa ...!!??? vai johtuuko ton hubin lämpenemisestä  ..siis todella kuuma ..!!!!!!! -repe-
    Reijo Karvonen
  • Subilla ja Avalla. Jatkunut lähes viikon. Muut kanavat toimii normaalisti. Kuva tulee hieman ääntä jäljessä. Juuri nyt puuttuu myös teksti subilta. Länsi-Vantaa.
    Zande
  • Hmmm... Itsellä Sub HD ja SD ääni on hiukan etuajassa, kun muissa kanavissa normaali. Testattu PC:llä Dvbviewer ohjelmalla.
    mie
  • Lisäys edelliseen. Maikkarin omat mainokset näyttäisivät olevan synkassa, mutta ei juuri nyt katselemani Myytinmurtajat Juniorissa.
    mie
  • Huomasin kanssa eilen subilla sd & hd. Nytkin näyttää subin mainoksissa olevan huulisynkka kadoksissa.  Onko kukaan koittanut harava-antenniverkkoa?
    Joel Teräsvuori
  • Nyt sitten testasin Rasperry Pi:llä, johon olen asentanut Tvheadend:n ja sillä on selkeesti Subilla ääni jäljessä, muissa ei.
    mie