Kuvan saaminen sähköpostiin Reolink Go PT kameravalvonnasta

Otin Reoilinkin kameravalvonnan käyttöön Elisan laitenetillä. Saan puhelimeen push-ilmoituksen liikkeestä, mutta kuva ei tule sähköpostiini joka on dnan. Live-kuva ja kameran kääntöohjaukset toimivat. Mitä minun tulisi laittaa lähtevän sähköpostin asetuksiksi?

Pekka Utter Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka! Sähköpostiasetukset tulevat tässä tapauksessa laitteessa käyttämäsi liittymän operaattorilta