Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Kyllä kanssanne on hankalaa !!!

Olen joutunut soittamaan teille useasti, koska laskutus ei ole ajan tasalla. Lasku on tullut e-laskuna, vaikka niin ei ole sovittu. Soitin pankkiini, koska aamulla teiltä niin kehotettiin. Pankki poisti e-laskutus mahdollisuuden ja pyysivät ottamaan teihin yhteyttä, miten laskutus nyt teiltä päin hoidetaan. Koska olen teihin ollut yhteydessä useasti samasta asiasta, olen kokenut yhteydenoton hankalaksi pitkine jonotusaikoineen pyydän teitä ottamaan yhteyttä minuun, mieluummin heti !
Helga Räsänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Helga!

  Vain sinä voit kytkeä E-laskutuksen päälle omasta verkkopankistasi, emme siis tätä pysty puolestasi kytkemään tai poistamaan. Kun olet poistanut E-laskutuksen verkkopankista, tulevat laskut oletuksena jatkossa sinulle sähköpostiin.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Paperilasku maksaa, siksi minun DNA-lasku tulee e-laskuna S-pankkiin.

  Minä odotan DNA:n laskua tänään ja maksan saman tien pois. On edullinen ja hyvä liittymä. Maksan heti kun lasku tulee e-laskuna. En käyttäisi paperilaskua.

  Miksi et halua käyttää e-laskua, onko siinä jotain vaikeuksia.

  Miten tekstiviesti- tai sähköpostilasku on parempi ? Joudut joka tapauksessa menemään pankkiin sivuille / applikaatioon. Minulla ainakin tulee sähköpostiin tieto uudesta DNA-elaskusta pankista. On toiminut jo vuosia DNA Asiakkaana.
  Asiakas 1M
 • Sepä se, kun ei tule minkään valtakunnan ilmoitusta... Puhelinlaskusta kyllä tulee, sekä sähköpostiin että puhelimeen, mutta e-laskusta ei...
  Helga Räsänen
 • E-laskuilla on myös verkkopankista riippuen erillinen ilmoitus tekstiviestillä tai sähköpostilla mutta pankki voi veloittaa erikseen tästä palvelusta
  DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.