Kysyisin neuvoa !

Mitä tarkoittaa Sansungin A 70 puhelimessa kun tulee datakäyttövaroitus
Mervi Mähönen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Se on vain ilmoitus , että olet käyttänyt dataa puhelimen asetuksiin asetetun määrän.
    Jos sinulla on sellainen liittymä , mihin kuuluu rajoittamaton netti , niin nosta sen ilmoituksen asetus puhelimen verkkoasetuksissa niin suureksi kuin se antaa asettaa.
    Veikko
  • Moi! Kyse on vain puhelimen omista asetuksista löytyvästä datalaskurista, joka varoittaa kun asetettu raja on täyttymässä. DNA -liittymissä on rajaton data, joten kannattaa puhelimen asetuksista käydä vetämässä tuo hälytysraja ns. tappiin. 😊