Kysyttävää netti yhteyden yhdistämisestä dna tv hubin google tiliin

Hei
Yritän yhdistää dna tv hubin digiboksis googleen niin, että en yhdistä puhelimella vaan valitsen vaihtoehdon valitse tavallinen asennus jonka jälkeen se näyttää että yhdistää google jonka jälkeen vähän ajan päästä se ilmoittaa ei voida yhdistää Googleen tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen ja se näyttää tätä samaa koko ajan peräkkäin kun yritän uudelleen enkä tiedä mitä tehdä ja olen yhdistänyt tämän dn tv hubi digiboksin paketissa olleella nettijohdolla uuteen modeemiin... Enkä siltikään tiedä mitä tehdä??
Vierailija Ilmoita asiaton sisältö