Laajakaistan irtisanominen omilta sivuilta

En saa laajakaistaa irtisanottua omilla sivuillani. Vaan joudun ottamaan aspiin yhteyden . Tässä on taas joku jekku takana: myyjät yrittää houkutella etten peruisi ja mahd.yrittää myydä jotain lisää.
Elisalla saa itse irtisanottua tilauksensa.

muuttaja41 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Tilauksien irtisanomista ei tosiaan ole tällä hetkellä mahdollista tehdä itse. Minun palvelustani löytyy kuitenkin yhteydenottolomake jonka kautta irtisanomisen voi hoitaa tai vaihtoehtoisesti asia hoituu Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Voit myös olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme tai asioida paikan päällä DNA Kaupassa.