Siirry uusimpaan kommenttiin

Laajakaistan irtisanominen omilta sivuilta

En saa laajakaistaa irtisanottua omilla sivuillani. Vaan joudun ottamaan aspiin yhteyden . Tässä on taas joku jekku takana: myyjät yrittää houkutella etten peruisi ja mahd.yrittää myydä jotain lisää.
Elisalla saa itse irtisanottua tilauksensa.

Kommentit

 • Hei!

  Tilauksien irtisanomista ei tosiaan ole tällä hetkellä mahdollista tehdä itse. Minun palvelustani löytyy kuitenkin yhteydenottolomake jonka kautta irtisanomisen voi hoitaa tai vaihtoehtoisesti asia hoituu Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Voit myös olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme tai asioida paikan päällä DNA Kaupassa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • CHAT ei ole nykyään toiminnassa vaikka luvataan klo 21:00 asti. Nyt on kello n. 19 ma 19.4.21
 • Hei Juha!

  Sovelluksen viesteihin vastailemme arkisin klo 8-20 välillä, mutta viestin voit jättää milloin vain. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  Nettisivujemme chatissa ollaan paikalla arkisin klo 21 asti ja lauantaisin klo 16.30 asti. Mikäli chatissa on kovasti ruuhkaa, niin se ei välttämättä silloin ole saatavilla.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei. Muutan 27.5. (xxx) Miian luokse. Nyt meillä on kaksi määräaikaista nettiliittymää taloudessa. Onko näin muuttotapauksessa mahdollista irtisanoa Miian liittymä?

  edit. Poistettu osoite- ja sukunimitiedot / DNA Ida T
 • Hei! Ethän julkaise tänne julkiselle Tukifoorumille osoitetietoja, kiitos.

  Muutto on peruste määräaikaisen sopimuksen ennenaikaiselle irtisanomiselle, jos kyse on kiinteästä laajakaistasta, eikä 4G -yhteydestä joka ei ole sidottu mihinkään tiettyyn osoitteeseen.
  Jos nykyisen osoitteesi netti on tarve irtisanoa, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä asian hoitamiseksi, kiitos.

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Voisitteko lisätä tämän toiminnallisuuden? Myös yhteydenottolomakkeen viestit tuntuvat katoavan tyhjyyteen ja juuri huomasin liittymän olleen käytössä jo melkein kaksi viikkoa pyydetyn irtisanomisajan jälkeen. Ruuhkainen puhelinpalvelu tai teknisesti luokaton chat ei ole vaihtoehto.
  Tumppi
 • En ymmärrä, miksi sopimuksen voi tehdä netissä, mutta sitä ei voi irtisanoa edes silloin, kun määräaikainen sopimus on päättymässä, ja asiakas on tullut siihen tulokseen, että kiitti mulle riitti. Ei tunnu reilulta hommalta ollenkaan.

  PahaMieli
 • Tämä on sama asia kun yrittää tehdä lehtitilauksien perumisia. Tilauksen voit tehdä netin kautta helposti, mutta se peruuttaminen...

  Minustakin tämä on todella huonoa palvelua 🙁
   
  Tässä olisi kehitys ehdotus DNA:lle tai siis tämähän on tarkoituksella tehty hankalaksi. Kertoo aika paljon yrityksestä.
  Turhatunut asiakas
 • Miten toimitaan, jos perikunta lopettaa kuolinpesän sopimuksen?
  JJ Ojala
 • Miten irtisanotaan kuolinpesän sopimus?
  JJ Ojala
 • Hei JJ!

  Asian hoitaminen onnistuu puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Sivulla https://www.dna.fi/yhteystiedot voit myös varata soittoajan.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Tilauksen irtisanominen omilta sivuilta ei ole edelleenkään mahdollista. Kilpailijoilta tämä mahdollisuus on löytynyt jo kauan. Tässä olisi kyllä DNA:lla palvelun parantamisen paikka. Muuten on ollut todella hyvää palvelua.
  Irtisanoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.