Laajakaistan porttien avaus ei onnistu

Eli kyseessä on ethernet tekniikalla toteutettu laajakaistayhteys, sähkökaapissa on simppeli kytkin joka jakaa yhteyden useampaan huoneeseen joista yksi portti menee kiinni modeemiin. Modeemissa on DMZ configuroitu, UNPN on päällä, NAT-PMP on päällä ja portit on ohjattu oikein sisäverkossa olevaan tietokoneeseen, jopa tietokoneen palomuurin portit on avattu, kaikki mahdollinen tietoturva on poistettu regeditin avulla windows koneesta, PC'ssä ei ole käytännössä minkään maan suojaa tai estoa porttien sulkemiselle / suojaamiselle. Olen koittanu saada peliserveriä näkymään ulkoverkkoon ja peliin liittyvää webmappia, mitkään configuroiduista porteista ei ole auki, ainoastaan portti 80 on ollut auki (johon en itse ole tehnyt mitään muutoksia). Mikähän mättää, juuri otin DNA:n netin tilalle Telialta kun sain +100mb/s enemmän lähetysnopeutta. Hieman harmittaa..
Kondekka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos vaikka otat kaikki omat virityksesi välistä pois ja kokeilet toimiiko ohjaukset silloin?

Rajoitukset löytyy https://www.dna.fi/liikennerajoitukset tuolta

nimim onnistuneesti palvelimia pyörittäny dna kiinteällä ja mobiililla.
    ebinwrz
  • Kyllä porttien avaus pitäisi olla mahdollista DNA:n liittymillä.

Tässä muutamia kysymyksiä:
    - Modeemin malli?
    - Modeemin WAN IP-osoite, jos modeemin hallintasivulta katsot?
    - IP-osoite joka esim myip.wtf ilmoittaa? Onko tämä IP-osoite sama kuin edellisessä kohdassa?
    - Windows-koneen IP-osoite?
    - IP-osoite joka olet kirjoittanut modeemin DMZ-kenttään? Onko tämä IP-osoite sama kuin edellisessä kohdassa?
    - Modeemin palomuuriasetukset?
    - Miten tarkistat mikäli portti on auki tai kiinni?
    Juha