Lähetyskaista, taloyhtiökeissi

On näemmä erittäin vaikeaa saada tieto siitä, mikä oikeasti on verkkoyhteyden up/down nopeus eri liittymissä. Mun google-fu ei vain kyennyt tätä ratkaisemaan, vaikka normaalisti kaadan kivistä aitaa tuosta vaan. Voisiko saada tarkkaa dataa tästä? Omakohtaisesti on kyse taloyhtiödiilistä kuidulla, nousu asuntoon suoraan ethernetillä.

Ja DNA:n tekstiä:
"100M - Tämä liittymä riittää satunnaiseen netinkäyttöön"
(https://kauppa4.dna.fi/laajakaista#valitsenetinnopeus)

Ihan oikeasti nyt...

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.