Lähetysnopeus/Joensuu

Hei.

Onkohan DNA:n 4G-yhteyksien lähetysnopeuteen edes toivottavissa parannusta Joensuun keskustan alueella? Tuo nykyinen 5-8 Mbps on melko heikko. Olin joulun ajan Tampereella, ja vaikka oli keskellä lähiöiden betoniviidakkoa sisällä asunnossa, oli lähetysnopeus 30-40 Mbps:n tasoa. Tuo latausnopeus riittää nykyiselläänkin aivan mainiosti Joensuussa, mutta lähetysnopeuksen parannusta täällä kyllä kaivattaisiin.

Mukavaa vuodenvaihdetta!

Kommentit

 • Hei Nino!

  Onko nopeus siis samaa luokkaa joka paikassa vain lähinnä jossain tietyssä osoitteessa? Ovatko ongelmat nopeuksien kanssa alkaneet nyt viime aikoina vai onko näitä ilmennyt jo pidemmän aikaa?
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Moi Hanna.

  Nopeus on tuota luokkaa kotonani, Suvantokatu 26:ssa, minkä luokittelisin vielä kuuluvan Joensuun (ydin)keskustaan.On noita satunnaisia 5 Mbps:n lähetysnopeuksia aiempina vuosinakin ollut, mutta kun nopeasti tuota tuloshistoriaa puhelimestani katsoin, niin tämän vuoden alusta näyttäisi heikentyneen säännöllisesti tuolle tasolle. Ymmärrän ettei nopeudet talon sisällä voi olla samaa luokkaa kuin aukealla torilla, mutta hieman silti ihmetyttää, kun tosiaan Tampereella lähiöissä, talon sisälläkin pääsee tuollaiseen 30-40 Mbps:n nopeuteen ja täällä keskustassa saa kitkutella mainitsemallani nopeudella.

  Terv. Nino
 • Kannattaa olla tästä vielä yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin pääsemme sitä kautta selvittämään yhteyden ja verkon toimivuutta tarkemmin liittymätietojesi kanssa. Tarvittaessa saadaan myös kirjattua katveilmoitus jonka perusteella verkkosuunnittelu osaa ottaa ongelman huomioon kun verkkoja alueella päivitetään tai huolletaan.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
  DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.