Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Lahjakortin käyttö

Hei, onko näin ettei lahjakorttia voi käyttää nettikaupassa? Jos ei niin voiko liikkeeseen tilata jotain tavaraa ja käydä siellä maksamassa lahjakortilla. Sain sellaisen mutta liikkeissä ei ole mitään sellaista mitä tarvitsen mutta nettikaupassa on. Vai onko tässä huijattu liittymänvaihtajaa?

Kommentit

 • Hei Janne!

  Lahjakortin on ehdot on kerrottu tuossa lahjakortissa. Jos lahjakortti on voimassa ainoastaan DNA Kaupoissa, ei sitä ikävä kyllä ole mahdollista hyödyntää nettikauppaostoksiin.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Tätä ei tietenkään mainittu silloin kun liittymää kaupattiin. Hyvä tietää että se oli siis huijausta. Vaihdan liittymän oitis entiseen.
 • Todella harmillista kuulla, mikäli lahjakortin sisällön suhteen on ollut jotakin epäselvyyttä. Mikäli kyseessä on lahjakortti DNA Kauppaan, on se mahdollista käyttää mihin tahansa myymälöissämme saatavilla oleviin lisätarvikkeisiin ja oheistuotteisiin.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei! Vaihdoin 21.7. Dna liittymään ja sopimuksessa mainitaan 50€ lahjakortti, jota ei kuitenkaan heti saanut mukaan. Nyt liittymä on käytössä. Mistä saan tuon lahjakortin? Ei ole tullut sähköpostissakaan. Kyseessä oli Pori jazz myyntikampanja.
 • Hei Marketta, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 niin voimme tarkistaa tuon tilauksen vielä läpi
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Otettu liittymä 28.10.2018 ja kahden kuukauden päästä piti tulla 50€ lahjakortti. Missä se viipyy? Vai menenkö vaan liikkeeseen ja se on mulla siellä automaattisesti saldolla?
 • Moi Johannes,

  Jos lahjakorttia ei näy, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Ok, onhan tuokin tietty tapa hoitaa asiakaspalvelua. Miksi sen lahjakortin perään tarvitsee yleensä edes kysellä jos se lukee kirjallisessa sopimuksessa ja oma dna palvelussa? 2kk liittymän ottamisesta sen piti tulla ja laskut on maksettu ajallaan (itseasiassa taisi olla ennen eräpäivää). Näen tämän itse aivan selkeänä sopimusrikkomuksena teidän puolelta, voinen siis palauttaa ostamani tuotteet ja saan niistä rahat täysmääräisenä takaisin? Ajatelkaapa sellainen skenaario jos sopimus olisi rikottu minun puolelta niin varmaan olisi jo uhkauskirjeet postilaatikossa odottamassa ja korkoa menisi jne jne. Uusi teiltä ostamani kännykkä olisi jo naarmuista päätellen tarvinnut kuoret joita ei ostaessa vielä ollut saatavilla, olin ensimmäinen asiakas kuka sai kyseisen luurin hyppysiinsä liikkeessä. Koska ensikosketus DNA:han on tälläinen, vaihdan liittymän toisaalle heti sopivan tilaisuuden tullen. Samalla olen sitä mieltä etten voi tälläistä toimintaa kenellekään suositella, viidakkorumpu on tehokas ja kaikenlainen maine kiirii ihmisille jotka ovat tälläisestä kiinnostuneita. Nyt todellakin harmittaa kun en ottanut Elisalta 17,90€ rajatonta liittymää 40€:n S-ryhmän lahjakortilla ennen vuoden vaihdetta.
 • Hei Johannes!

  Lahjakortin olisi jo pitänyt saapua sinulle. Mikäli et ole lahjakorttia saanut, on tässä tapahtunut virhe ja virhe pitää selvittää meidän päässämme viipymättä. Olethan siis ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistetaan lahjakorttisi tilanne ja toimitetaan puuttuva kampanjaetu sinulle pikimmiten. Nopeimmin homma hoituu soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Alkuperäisessä viestissä oli kysytty jo, mutta ei nyt oikein vielä auennut.
  "Voiko liikkeeseen tilata jotain tavaraa ja käydä siellä maksamassa lahjakortilla. Sain sellaisen mutta liikkeissä ei ole mitään sellaista mitä tarvitsen mutta nettikaupassa on.".

  Jos on joku tietty tuote minkä haluaisi ostaa, miten sen saa haluamaansa liikkeeseen? Mistä näkee, onko jotain tuotetta jossain tietyssä liikkeessä?
 • Hei Jani! Jos tuote on saatavilla vain nettikaupan varastosta, ei tätä ole mahdollista noutaa DNA Kaupasta. Ominaisuus on mahdollista vain tuotteilla jotka ovat DNA Kaupassa ja joiden myymäläsaatavuuden voi tarkistaa tuotesivulla.

  Esim. OnePlus 6T on tällainen tuote jossa myymäläsaatavuus löytyy tuotesivulta: https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Puhelimet/OnePlus-6T-8-Gt/p/QP00238-128gt-black
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • 50e lahjakortti ei ole tullut yli 2 kk:n jälkeen, kyseessä teidän puolelta sopimusrikko ja voin siis vaihtaa liittymää ilman vuoden sitoutumista? Olen kolmesti soittanut asiakaspalveluunne ja aina luvattu päivämäärä milloin sähköpostiin tulee lahjakortti, mutta ei näy.  • Hei Heidi!

  Pahoittelut mikäli et ole saanut lahjakorttia. Kannattaa tarkistaa ettei viesti ole mennyt esim. sähköpostin roskapostikansioon. Tarvittaessa olethan vielä uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme tarkistaa että yhteystietosi ovat meillä varmasti oikein ja samalla saadaan selvitettyä miksi et ole lahjakorttia saanut, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Ei ole mennyt roskapostiin ja on tiedot oikein. Taidan vaihtaa liittymää kun teidän toiminta on tällaista.

 • Voinko ostaa lahjakortilla puhelimen ja maksaa loput osamaksulla?
 • ^ samaa mietin kuin ylempänä oleva.
 • Lahjakortteja/etuseteleitä on useita erilaisia, tarkemmat ehdot on aina kerrottu itse kortin/setelin yhteydessä. Tarvittaessa asian voi käydä tarkistamassa esim. paikan päällä DNA Kaupassa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • pystynkö ostamaan tuotteen monella lahjakortilla?
 • Hei, minulla on lahjakortti, jossa lukee "käy kaikissa DNA kaupoissa". Minulla on puhelin ja tabletti osamaksulla. Voinko käyttää lahjakorttia näiden osamaksujen lyhentämiseen?
 • Hei Aino!

  Lahjakorttia ei valitettavasti voi käyttää jo olemassa olevien palveluiden kuukausimaksuhin, vaan sillä voi maksaa DNA Kaupassa kertamaksullisia laitteita ja tarvikkeita.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Onko mahdollista ostaa 40€ lahjakortti?
  Nooa Huttunen
 • Hei Nooa! Lahjakortteja löytyy 20/50/100 euron summalla DNA Nettikaupasta. Omalla summalla lahjakortti tulee hankkia DNA Kaupasta: https://www.dna.fi/lahjakortit
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,

  Kävin vuodenvaihteessa DNA kaupassa, jossa päivitettiin nettiliittymä. Samalla kerralla vaihdettiin myös perheen puhelinliittymät DNA:lle. Netin päivittämisessä puheeksi tuli uusi modeemi, mutta DNA ei tällä hetkellä tarjoa kaapelimodeemia uusimmalla WLAN-standardilla, joten kauppoja modeemista ei tässä kohdassa tehty. Myyjä kertoi, että myytävät modeemit uusitaan yleensä kerran vuodessa, mahdollisesti kesäisin, ja liittymävaihdon lahjaksi tulleen lahjakortin voisi näin hyödyntää uuden modeemin ostamiseen sitten, kun se ilmestyy. Lahjakortti tuli tekstiviestillä muutama päivä sitten ja sen voimassaolo päättyy jo maaliskuussa. Myymälässä kuitenkin annettiin ymmärtää, ettei lahjakortin käytöllä olisi näin kiire. Onko lahjakortin voimassaoloaika oikeasti näin lyhyt? Yleensähän lahjakortit ovat voimassa ainakin vuoden.
  Antti
 • Hei Antti!

  Etusetelit ovat voimassa yleensä muutaman kuukauden. Kannattaa tässä tapauksessa kysäistä liikkeestä olisiko tuota mahdollista käyttää poikkeuksellisesti myöhäisempänä ajankohtana.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Käykö nykyään lahjakortti jonka liittymävaihdossa saa niin nettikauppaan vai vaan liikkeisiin. Liikkeiden valikoima huono niin ehdin perua liittymän vielä.
  Migi
 • Kun perheessä vaihdetaan liittymät jokaiselle, voiko silloin kerralla käyttää koko perheen lahjakortit esim. Puhelimen hankintaan?
  Mira
 • Hei! Etuseteli on kertakäyttöinen ja se käytetään aina kerralla, vaikka ostoksen määrä jäisikin alle etusetelin summan. Yhden ostokerran yhteydessä voi käyttää useamman etusetelin.
  DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.