Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Lahjakortin käyttö

Hei, onko näin ettei lahjakorttia voi käyttää nettikaupassa? Jos ei niin voiko liikkeeseen tilata jotain tavaraa ja käydä siellä maksamassa lahjakortilla. Sain sellaisen mutta liikkeissä ei ole mitään sellaista mitä tarvitsen mutta nettikaupassa on. Vai onko tässä huijattu liittymänvaihtajaa?

Kommentit

 • Hei Janne!

  Lahjakortin on ehdot on kerrottu tuossa lahjakortissa. Jos lahjakortti on voimassa ainoastaan DNA Kaupoissa, ei sitä ikävä kyllä ole mahdollista hyödyntää nettikauppaostoksiin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Tätä ei tietenkään mainittu silloin kun liittymää kaupattiin. Hyvä tietää että se oli siis huijausta. Vaihdan liittymän oitis entiseen.
 • Todella harmillista kuulla, mikäli lahjakortin sisällön suhteen on ollut jotakin epäselvyyttä. Mikäli kyseessä on lahjakortti DNA Kauppaan, on se mahdollista käyttää mihin tahansa myymälöissämme saatavilla oleviin lisätarvikkeisiin ja oheistuotteisiin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei! Vaihdoin 21.7. Dna liittymään ja sopimuksessa mainitaan 50€ lahjakortti, jota ei kuitenkaan heti saanut mukaan. Nyt liittymä on käytössä. Mistä saan tuon lahjakortin? Ei ole tullut sähköpostissakaan. Kyseessä oli Pori jazz myyntikampanja.
 • Hei Marketta, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 niin voimme tarkistaa tuon tilauksen vielä läpi
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Otettu liittymä 28.10.2018 ja kahden kuukauden päästä piti tulla 50€ lahjakortti. Missä se viipyy? Vai menenkö vaan liikkeeseen ja se on mulla siellä automaattisesti saldolla?
 • Moi Johannes,

  Jos lahjakorttia ei näy, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Ok, onhan tuokin tietty tapa hoitaa asiakaspalvelua. Miksi sen lahjakortin perään tarvitsee yleensä edes kysellä jos se lukee kirjallisessa sopimuksessa ja oma dna palvelussa? 2kk liittymän ottamisesta sen piti tulla ja laskut on maksettu ajallaan (itseasiassa taisi olla ennen eräpäivää). Näen tämän itse aivan selkeänä sopimusrikkomuksena teidän puolelta, voinen siis palauttaa ostamani tuotteet ja saan niistä rahat täysmääräisenä takaisin? Ajatelkaapa sellainen skenaario jos sopimus olisi rikottu minun puolelta niin varmaan olisi jo uhkauskirjeet postilaatikossa odottamassa ja korkoa menisi jne jne. Uusi teiltä ostamani kännykkä olisi jo naarmuista päätellen tarvinnut kuoret joita ei ostaessa vielä ollut saatavilla, olin ensimmäinen asiakas kuka sai kyseisen luurin hyppysiinsä liikkeessä. Koska ensikosketus DNA:han on tälläinen, vaihdan liittymän toisaalle heti sopivan tilaisuuden tullen. Samalla olen sitä mieltä etten voi tälläistä toimintaa kenellekään suositella, viidakkorumpu on tehokas ja kaikenlainen maine kiirii ihmisille jotka ovat tälläisestä kiinnostuneita. Nyt todellakin harmittaa kun en ottanut Elisalta 17,90€ rajatonta liittymää 40€:n S-ryhmän lahjakortilla ennen vuoden vaihdetta.
 • Hei Johannes!

  Lahjakortin olisi jo pitänyt saapua sinulle. Mikäli et ole lahjakorttia saanut, on tässä tapahtunut virhe ja virhe pitää selvittää meidän päässämme viipymättä. Olethan siis ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistetaan lahjakorttisi tilanne ja toimitetaan puuttuva kampanjaetu sinulle pikimmiten. Nopeimmin homma hoituu soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Alkuperäisessä viestissä oli kysytty jo, mutta ei nyt oikein vielä auennut.
  "Voiko liikkeeseen tilata jotain tavaraa ja käydä siellä maksamassa lahjakortilla. Sain sellaisen mutta liikkeissä ei ole mitään sellaista mitä tarvitsen mutta nettikaupassa on.".

  Jos on joku tietty tuote minkä haluaisi ostaa, miten sen saa haluamaansa liikkeeseen? Mistä näkee, onko jotain tuotetta jossain tietyssä liikkeessä?
 • Hei Jani! Jos tuote on saatavilla vain nettikaupan varastosta, ei tätä ole mahdollista noutaa DNA Kaupasta. Ominaisuus on mahdollista vain tuotteilla jotka ovat DNA Kaupassa ja joiden myymäläsaatavuuden voi tarkistaa tuotesivulla.

  Esim. OnePlus 6T on tällainen tuote jossa myymäläsaatavuus löytyy tuotesivulta: https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Puhelimet/OnePlus-6T-8-Gt/p/QP00238-128gt-black
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • 50e lahjakortti ei ole tullut yli 2 kk:n jälkeen, kyseessä teidän puolelta sopimusrikko ja voin siis vaihtaa liittymää ilman vuoden sitoutumista? Olen kolmesti soittanut asiakaspalveluunne ja aina luvattu päivämäärä milloin sähköpostiin tulee lahjakortti, mutta ei näy.  • Hei Heidi!

  Pahoittelut mikäli et ole saanut lahjakorttia. Kannattaa tarkistaa ettei viesti ole mennyt esim. sähköpostin roskapostikansioon. Tarvittaessa olethan vielä uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme tarkistaa että yhteystietosi ovat meillä varmasti oikein ja samalla saadaan selvitettyä miksi et ole lahjakorttia saanut, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Ei ole mennyt roskapostiin ja on tiedot oikein. Taidan vaihtaa liittymää kun teidän toiminta on tällaista.

 • Voinko ostaa lahjakortilla puhelimen ja maksaa loput osamaksulla?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.