Laite E5377Ts-32. Reititys ulkomaailmalta portin perusteella paikalliskoneeseen

Miten pitää konfiguroida y.o. laite niin että ulkoa tuleva yhteydenotto ohjautuu paikalliselle koneelle yhteydenotossa olevan portin perusteella. Portti on tunnettu mutta ulkopuoliset osoitteet ovat tuntemattomia. Jos laite ei siihen pysty niin mikä olisi sopiva laite?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.