Laitenetti ja Trekker 2G riistakamera

Ostin Trekker 2G lähettävän riistakameran ja siihen DNA laitenetin. En kuitenkaan saa riistakameraa lähettämään kuvia sähköpostiin enkä puhelinnumeroon. Kamera vaatii tietokoneen avulla manuaalisesti syötettäväksi APN, MMSC, Port ja IP-osoitetietoja. Näitä ei kuitenkaan mistään varmaksi löydy. Kamera sekä SIM-kortti toimivat erikseen käytettyinä, mutteivät yhdessä. Tarvittaisiin nyt pikaisesti apuja tähän ongelmaan, sillä laitenetin piti todellakin toimia tämän kanssa.

Ei toimi

Kommentit

• onkohan seuraavat asetukset, on vähän vaikea kaivaa dna:n sivuilla.

apn: mms
    mmsc: http://mmsc.dnafinland.fi
    (mms) proxy: 10.1.1.2
    (mms) port: 8080

lasselusse