Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Laitteet eri laskulle

Hei
Olen ostanut 2 eri laitetta (eri aikaan), molemmat tulevat samalle laskulle. Onko mahdollista saada molemmista omat laskut..?

Kommentit

  • Hei!

    Ikävä kyllä laitteita ei ole nykyään mahdollista saada enää erillisillä laskuilla vaan ne veloitetaan samalla laskulla.
    DNA Ilkka palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.