Langallinen LAN mobiililaajakaistalla

Käytän DNA:n mobiililaajakaistaa tietokoneella, kaapelia ei ole tarjolla. Modeemina DNA:n toimittama tavallinen mokkula usb-liitännällä. Yhteys on muistaakseni 5G, ja näyttää toimivan 4G:nä usein.

Nyt pitäisi saada yhteys myös televisioon, eli pitäisi kai hankkia reititin tai langaton modeemi jossa on reitittimen ominaisuuksia. Haluan langallisen lähiverkon enkä wifiä.

En oikein tunne tätä alaa, joten mitä minun pitäisi nyt hankkia, että pääsisin mahdollisimman vähillä hankinnoilla ja uusilla laitteilla ja hinnalla? Mitä näistä DNA pystyy toimittamaan suoraan?

TV hub voisi mennä hankintaan yhteysasian ratkettua, joten laiteratkaisu juuri tv hubia ajatellen olisi paras vastaus.