Langaton kirjautuminen pois

Hei, pystyykö DNA Sagecom FAST3686 jostain asetuksesta kytkemään pois langattoman kirjautumisen. Tahtoisin, että saisin yhteyden reitittimeen pelkästään ethernet piuhalla. Tämä on omasta mielestäni jonkin tason tietoturvariski, että jos joku saa jostain syystä käsiinsä reitittimen salasanan, pääsee hän käsiksi siihen talon ulkopuolelta.
Pauli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.