Langaton nopeus läppärillä

Minulla on Sagemcom F-3686AC modeemi ja MSI:n läppäri GE70 2PC Apache, jonka protokolla on nyt Wi-Fi 5 (802.11ac) ja linkin nopeus: 433/433 (Mbps).
Saan läpprillä nopeustestissä n. 310/101 Mbps nopeuksia (aaamulla).
Eikö modeemi pysty parempaan langattomaan nopeuteen, vai onko syyllinen n. 5 vuotta vanha läppärini?

Kommentit

• Hei, nuo ovat ihan normaalia nopeutta Wi-Fi yhteydeltä, langattoman linkin ilmoittama nopeus on teoreettinen maksimi ja todellisuudessa yhteysnopeus jää aina tuon alle
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • En minä valita läppärillä saamiani nopeuksia, mutta haluisin tietää, onko tuo linkin nopeus: 433/433 (Mbps) modeemille maximi (=ominaisuus). Eikö modeemi pysty täyteen 802.11/ac nopeuteen, vai rajoittaako läppärini sen tuohon?