Langaton tulostin ei asennu

Hei!
Taloyhtiön netti tuli meidän taloon ja haimme uuden modeemin,
Sagemgom F-3890v3.
Netti toimii moitteettomasti mutta langaton tulostin ei enää toimi
eikä asennu uudestaan, ei siis langattomasti eikä johdonkaan
kanssa.
Vanhan modeemin kanssa ei ollut ongelmia,
meillä oli aiemmin "oma" laajakaista.
Tälläisen herjan löysin, onko tämä modeemin asetuksissa
vika:

HTTP Status 500 – Sisäinen palvelinvirhe
Kirjoita poikkeusraportti
Viesti Toissijainen palvelin ei ole valmis
Kuvaus Palvelin kohtasi odottamattoman tilanteen, joka esti sitä täyttämästä pyyntöä.
Poikkeus
java.io.IOPoikkeus: Toissijainen palvelin ei ole valmis
com.hp.productfinder.servlet.Hublet.doGet(Hublet.java:75)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:626)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:733)
org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:53)
Huomautus Perussyyn täydellinen pinojäljitys on saatavilla palvelimen lokeissa.

Käyttöjärjestelmä on Windows 11
Tulostin on hp envy 5530

Seppo

Kommentit

• Modeemin resetointi saattaa auttaa! Selaimen välimuisti kannattanee tyhjentää, ainakin, jos se on Firfox.
    Oletko poistanut aikaisemman langattoman asennuksen ennen uuden asentamista?
    Oliko käyttis Win 11 myös vanhan modeemin aikana?
    Voi olla kyse muös turvallisuusasetuksista.

PW
  • Kannattasi ehkä hakea kirjoittimeen Win 11 ohjelmat.
    PW
  • Ongelma ratkesi uudella tulostimella.
    Seppo