Langaton yhteys ei riitä.

DNA:lta luvattiin nopeaa ja parempaa toimivuutta nettiin kun tuli taloyhtiön uusi laajakaista. Poistettiin käytöstä vanha systeemi puhelinpistorasioista, ettei vaan voi kilpailijoita käyttää. Telian kanssa läppäri toimi myös talon toisessa päässä, mutta nyt DNA kanssa tosi heikosti ja yhteys pätkäisee välillä. Onko 20 metrin ethernet kaapeli ainoa vaihtoehto, seiniä ei aleta kaatamaan?
Esa Uusi-Kesseli Ilmoita asiaton sisältö