Langattoman verkon pystytys vaikeuksia

Moi

En saa langatontaverkkoa toimimaan. Olen puuhaillut ohjeiden mukaan, mutta laitteet eivät löydä verkkoa.

pekka kaipainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Millä tekniikalla yhteytesi on toteutettu?
    PW.
  • Juu, siis mulla on modeemi ja signaali tulee tuolta tv-pistokkeesta.
    pekka kaipainen
  • Mulla tulee tietokoneeseen siis signaali hyvin piuhan kautta, mutta haluaisin muille laitteille langattoman verkon.

Peki
    pekka kaipainen
  • Mikä modeemi? Onko siinä langaton yhteys mahdollinen?
    Ovatko muut laitteet kovin kaukana modeemista ja välissä betoniseinää yms. ?
    PW.
  • Moi Pekka,

Saat siis langattoman verkon muodostettua mutta laitteet eivät yhdisty siihen?
    Kokeilitko jo onko modeemin resetoinnista tai uudelleen käynnistyksestä apua?
    Millainen  modeemi sinulla on käytössäsi?