Lasku

Hei

Ihmettelen laskun suuruutta.
Erittelyssä on 1kpl valokuitu plus 400 hintaan 40.67€
Vaikka puhelimessa se oli 19.90/kk.
Vaikka tuo olisi puolentoista kuukauden lasku avausmaksuineen,
en millään saa lukuja täsmäämään.

Puhelun aikana selvitin kyllä myyjälle että kyseessä on taloyhtiölaajakaista.
Olisikohan nyt tullut väärällä hinnalla?
Harri Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Harri!

Mikäli asia ei selviä laskuerittelystäkään, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan vilkaista tarkemmin. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.