Lasku erääntyi ja liittymä suljettu?

Hei en tajunnut laskuni tulevan sähköpostiin joten jäi lasku maksamatta nyt liittymä "kiinni" minuun saa yhteyden mutten saa yhteyttä otettua. Maksoin laskun äsken joten milloin liittymäni taas toimii ?

Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei Sini!

Liittymä avataan automaattisesti laskutuksen sulusta, kun kaikki erääntyneet laskut näkyvät meillä maksettuina. Suoritukset kirjautuvat laskutusjärjestelmäämme kolmen pankkipäivän kuluessa.

Liittymä on myös mahdollista pika-avata heti asiakaspalvelun kautta. Tästä veloitetaan hinnaston mukaisesti 30 euroa.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei.
    Olen mielestäni tehnyt uuden tunnuksen.
    Nyt yritin kirjautua, väittää että tunnus ei kelpaa.

seppo
  • Samanlaisia ongelmia itselläni. En tajunnut tuota sähköpostilaskua, sitten olin matkoilla ja lasku erääntyi. Olen nyt maksanut laskun, mutta  kaikki on sekaisin: aikaisemmin tekemäni tunnus ei toimi, uutta ei voi tehdä, kun on jo kerran tehty. Joku vahvistus olisi pitänyt tulla sähköpostissa, kait tunnuksesta?, mutta sähköpostista ei löydy.
    Miten nyt pitäisi toimia?

Susanna
    Susanna
  • Mistä tunnuksesta oli nyt siis kysymys? Yritättekö siis kirjautua Minun palveluuni, Oma DNA -sovellukseen vai johonkin muualle?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Yritin kirjautua Minun palveluuni, ajatuksella, että tietäisin, mitä laskuja on maksamatta, mutta tämä siis ei onnistunut.
    Pankkitiedoistani katsoin, että ajalla 30.9.(1.10.) - 12.10 olen maksanut yhteensä 106,64 € DNA:lle ( 30.9., 4.10 ja 12.10.) Haluaisin nyt tietää,
    1. mitä minulla on vielä maksamatta, jotta saisin netin auki ( nyt joudun menemään nettiin aina kännykäkkä, joka oletettavasti maksaa)?
    2. paljonko DNA-kulut oikein kuukaudessa voivat olla?
    Susanna
  • Jos Minun palveluuni kirjautumisessa on ongelmia niin sisäänkirjautumiskohdan alla on Ongelmia kirjautumisessa? -kohta jonka kautta voit tarvittaessa resetoida esim. unohtuneen salasanan tai kirjautua kertakäyttötunnuksella palveluun. Laskutiedot voi tarkistaa myös Oma DNA -sovelluksen kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna.

Jos laskujen kanssa jää jotain epäselvää niin olettehan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.

https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!

Minulta oli jäänyt lasku maksamatta, ja maanantaina illalla huomasin liittymän menneen kiinni. Maksoin laskun heti tiistaina aamulla, mutta liittymä ei ole vielä auennut. Maksoin laskun verkkopankissa - yritin ensin ohjeiden mukaisesti maksaa laskun Oma DNA -sivustolla jotta liittymän uudelleenavaus kävisi nopeammin, mutta sähköpostillani tai puhelinnumerollani ei päässyt kirjautumaan tuolle ko. sivustolle (myöskään kertakirjautuminen ei onnistu), vaan tulee ilmoitus "Sinulla ei ole voimassa olevaa käyttäjätunnusta palveluun."

Tarkoittaako tämä että sopimukseni on purettu nyt kokonaan? Puhelimen vasemmassa yläkulmassa lukee kyllä edelleen operaattoritunnus "DNA", mutta yhteyttä ei tosiaan ole.
    Joni
  • Hei Joni!

Suoritusten kirjautumisessa kestää normaalisti 1-3 arkipäivää. Minun palveluni -tunnukset toimivat kyllä vaikka voimassa olevia liittymiä ei olisikaan, joten tuossa on nyt jokin muu juttu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa tuo laskuasia ja samalla katsoa Minun palveluni -tunnusten tilannetta.