Lasku

Sain laskun 0,67€ Dna Welhosta? En edes tiedä mikä on DNA Welho eikä minulla ole sellaista.

Kommentit

 • Hei Jenna!

  Laskun erittelysivulta löytyy tarkemmin laskun sisältö. Mikäli asia on vielä tämänkin jälkeen epäselvä, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa laskua tarkemmin.

  Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sama juttu täällä, laskua 0.33€, eli onkohan nyt Dna:lla joku yleisempikin virhe?
  Liittynee Dna TV:hen, aika hassua että tulee lasku kun piti olla 1 kk maksuton ja olen irtisanonut (ja saanut vahvistuksen tästä) palvelun hyvissä ajoin. Odotan yhteydenottoanne, DNA, kiitos.
 • Minulla sama juttu. DNA TV irtisanoin melkein heti, mutta oli vissiin 1kk irtisanomisaika? Maksoin nyt sen laskun, mutta ei hyvää vaikutelmaa antanut...
 • No just, ihan varmana ei ole tuota 1 kk irtisanomisaikaa mainittu kun tuotetta on (puhelimessa) mainostettu, onneksi en 2 pv kauempaa siis odotellut irtisanomista (ei ollut mieleinen tuote). Eikä kyllä mainittu missään suoraan ohjeissakaan, harmi. Pitääpä olla tarkempi itse näissä. Toki vain pieni summa, vähän tylsän vaikutelman kyllä antaa.
 • Mikäli laskun suhteen on epäselvyyttä eikä laskuerittelykään auta, niin kannattaa silloin olla yhteydessä asiakaspalveluumme jossa mielellään avataan kyllä laskun sisältöä ja korjataan tarvittaessa lasku. 🙂

  Tässä voi olla mahdollista, että laskutusjakso on pidemmältä ajalta kuin kuukausi, joten sen takia on voitu keretä myös veloittaa palvelusta maksuttoman kuukauden jälkeen.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Soitin asiakasneuvojalle tana aamuna lokakuun laskustani, koska siina on yhtakkia suuri summa ulkomaan puheluja, jota en soita koskaan Suomen puhelimellani. Odotusaika oli pitka. Hanella ei ollut paasya tietoihini eika siis nahnyt, mita sarake "Puhelut EU'n ulkopuolelle" ovat. Han neuvoi, etta Minun Palvelussani naen yksityiskohdat, sekin oli vaara tieto, en loyda Minun Palvelussani laskutus kohdassa sellaista tietoa, jossa nakisin minun numeroihin soitot ovat. Koen, etta asiointi on vaikeaa DNA'n kanssa. Asun itse EU'n alueella Budapestissa.

 • Hei Seija,

  Jos haluat tarkalleen tietää numerot, joihin on soitettu tulee sinun tilata puheluerittely asiakaspalvelustamme.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Kiitos, sain väärää tietoa siitä asiasta tänä aamuna asiakaspalvelustanne, juuri sen takia sinne soitin. Voitko lähettää erittelyn

 • Näin julkisen tukisivuston kautta emme voi lähettää puheluerittelyä, joten pyytäisin että otat uudelleen yhteyttä asiakaspalveluumme. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Mistä saa DNA WELHON vuosien 2017 - 18 laskutustiedot? Intrum karhuaa muutaman euron pääoma ja korkosaatavia.
 • Laskuasiat hoituvat yhteydenotolla asiakaspalveluumme.

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.