lasku

mistä tamä lasku johtuu ?
***

Kommentit

• Hei Ilkka!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tilannetta tarkemmin. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Please send erääntyneet end laskut niin maksetaan heti.
    Bo-Erik Johansson
  • Näet laskusi Oma DNA -sovelluksesta sekä Minun Palveluun kirjautumalla.

Minun Palveluun pääset kirjautumaan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/