Lasku maksettu väärällä viitenumerolla

Maksoin laskun vahingossa väärällä viitenumerolla. Miten toimin?

Kommentit

• Hei Katri!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa, että onhan suoritus kirjautunut varmasti laskulle oikein.

Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.