Lasku väärälle henkilölle

Hei

Olen ottanut DNA-liittymän 27.8.2019. Laskut menevät suoraan nettipankkiin.
Ongelma on se, että laskut menevät mieheni nettipankkin ja hänen maksettavakseen.
1. Miksi laskut menevät miehelleni?
2. Milloin korjaatte laskut tulemaan minun verkkopankkiiini?

Terveisin
Leena Pekurinen
Leena Pekurinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Leena! Laskut menevät miehesi verkkopankkiin koska olette tilanneet laskut näin aikaisemmin, eikä E-laskutusta ole poistettu.

  Kyseessä on pankin kanssa tehtävä sopimus, eli miehesi tulee poistaa E-laskutus omasta pankistaan. Sen jälkeen odotat vuorokauden että tiedot varmasti päivittyvät ja voit tehdä uuden E-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Mieheni on tilannut omien sopimustensa laskut aikapäiviä sitten E-laskuina.
  Sen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään minun täysin erillisenä tekemääni sopimukseen tai sen laskutukseen.
  Voitteko jatkossa laittaa minun liittymäni laskut minun E-laskusopimuksen mukaisesti minun verkkopankkiin?

  Terveisin
  Leena P
  Leena Pekurinen
 • Kuten kerroin on kyseessä pankin kanssa tehty E-laskusopimus, emme pysty näitä muokkaamaan. E-laskusopimus on asiakastunnuskohtainen eli miehesi on tilannut sinun asiakastunnuksellesi jollekin palvelulle E-laskusopimuksen, kyse voi olla nettiliittymästä, laitteesta tai toisesta liittymästä joka on nimelläsi.

  Jos haluat E-laskut omaan verkkopankkiisi tulee miehesi poistaa E-laskutus omasta pankistaan. Sen jälkeen odotat vuorokauden että tiedot varmasti päivittyvät ja voit tehdä uuden E-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Kyse on tilinkäyttöoikeuksista,mitkä on sovittu pankin kanssä. Esim minulla voi olla käyttöoikeus vanhempieni tileihin omilla verkkopankkitunnuksilla, jolloin kyseisten e-laskutkin näkyvät minulle
  Tuomas Raatikainen
 • Lähettäkää vihdoinkin lasku liittymän omistajalle, perkele! Lasku nro 12001847476. Olen syyskuusta 2019 alkaen yrittänyt päästä eroon tästä liittymästä, mutta ei vain mene dna tyyppien jakeluun. Laittakaa nyt jumalauta sinne laskuosastolle tieto, kuka tämän liittymän maksaja on! En aio maksaa minulle lähetettyä laskua, eräpäivä 2.3., teidän vastuullanne on mikäli maksu viivästyy tai liittymä suljetaan.
  Helena J.
 • Hei Helena!

  Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi tarkemmin laskutusasioita selvittää. Olethan siis yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, niin saadaan selvitettyä tilanne kuntoon sitä kautta, kiitos!

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • En jaksa enää valittaa tästä asiasta. Laskut tulevat oikeaa n kohteeseen, mutta väärällä nimellä. Täytynee vaihtaa Elisaan, jospa asiointi helpottuisi. Saaralla ei ole mitään tekemistä laskujeni kanssa.
  Yrjö Kumpulainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.