Laskua

Miksi viimeistä laskua ei ole lähetetty sähköpostiin vaikka se näkyy jo Oma DNA palvelussa? Miksi Oma DNA:ssa olevaa laskua ei saa avattua vaan se herjaa häiriötilannetta ainakin toista vuorokautta?

Kommentit

• Hei Juha!

Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa. Kun lasku on muodostunut niin se lähtee kyllä piakkoin myös sähköpostitse. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa tilannetta tarkemmin.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minulla on samanlainen tilanne sillä erotuksella, että laskun pitäisi tulla pankkiin e-laskuna. Oma DNA sovelluksessa tulee vain virheilmoitus "Laskuerittelyä ei voida näyttää. Olemme pahoillamme, mutta laskuerittelyn haussa on juuri nyt ongelmaa."
    Tilanne on nyt jatkunut ainakin kaksi päivää.
    Hessu
  • Ja välittömästi kun olin viestini näpytellyt, tuli pankin ilmoitus, että lasku on maksettavissa. Eli ainakin minun osaltani tilanne on ohi.
    Hessu
  • Joo jotain häikkää siellä on vaikka mitään ei tunnusteta. Mullakin sähköpostilaskut aikaisemmin tuleen perille ok, mutta nyt on näköjään tulossa paperilasku OmaPostin ilmoituksen mukaan. Sähköpostilaskutus valittuna edelleen omista asetuksista ja laskun lisätietoja (.pdf) ei pysty tarkastelemaan, vaan antaa virheilmoituksen.
    Laittelin viestiä myös tuolta DNA sovelluksen kautta, mutta vaatinee varmaan useamman puhelun maksulliseen numeroon ja usean paperilaskulisän maksamista ennen kuin tässä saadaan mitään aikaiseksi.

JH
  • Tänään tuli paperilasku postissa ja OmaDNA:n kautta myös infoa että joku hämminki siellä laskutuksessa kuulemma on. Pitäis korjaantua seuraavaan laskuun mennessä.
    JH
  • Hei!

Kyse on tosiaan yleisestä viasta jonka takia sähköpostilaskuja on lähetetty postitse ja OmaPostiin. Vika on parhaillaan selvityksessä ja virheellisesti toimitetut laskut pyritään toimittamaan uudestaan sähköpostiin. Pahoittelut koituneesta haitasta!