Laskua

Maksoin laskun vahingossa kolmeen kertaan ei kyllä varmaan vielä näy mutta ajattelin heti ilmottaa puhelin temppuili ja lasku näkyi aina vaan avoimena ja näkyy edelleenkin mutta tililtä oli kuitenkin lähtenyt
Miija Harjula Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Milja!

Ylimääräiset suoritukset kuittaavat tässä tapauksessa tulevia laskujasi. Tuo viimeisin lasku päivittyy maksetuksi itsepalvelukanavissa muutaman arkipäivän kuluessa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Maksoin 3.12.20 vahigossa laskun kahteen kertaan. Miksi en näe sitä omassa palvelussa,näen vain laskun summan ja että se on maksettu.Hyvitetäänkö liikasuoritus seuraavassa laskussa.
    jorma
  • Hei Jorma,

Liikasuoritukset kohdistetaan seuraavalle laskulle.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • hei
    meillä on ollut dna:nnettiliittymä ja hubi  käytössä nyt reilun kuukauden ja kunnon kansalaisena laskua odottelen ja etsin että missä se on tai mihin se tulee että mitä pitää itse tehdä??
    taina
  • Hei Taina!

Ei tarvitse tehdä itse mitään. Ensimmäinen lasku on yleensä hieman pidemmältä ajalta joten sen saapuminen voi hieman kestää.

Voit tarkastaa omat laskusi aina Minun palveluni kautta johon pääsee täältä tai vaihtoehtoisesti tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi myös Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta, eli en hättäile turhia ja hyvää joulua👍😬
    taina
  • Hei, mistä ja miten löydän kaikki vuodelle 2020 kohdistuneet puhein- ja nettilaskuni. Tuossa yhteenvedossa näkyy vain osa niistä?!
    Yt Marianna
    MARIANNA SUNI