Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Laskuja arkistosta

HEI! Laskujen arkisto ei kovin kattava ole, kun kun vain menneelle lokakuulle näkee laskut. Miten saan vanhemmat laskut näkyviin?

Kommentit

 • Hei Minna! Itsepalvelussa näkyy pdf-muotoinen lasku- ja tapahtumaerittely viimeisen 6 kk:n ajalta. Jos tarvitset vanhempia laskukopioita, tulee nämä tilata asiakaspalvelun kautta hinnaston mukaista maksua vastaan
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Jos todellakin näin että 6kk vanhempia laskutapahtumia ei löydy niin kannattaa todellakin vaihtaa operaattoria. Itselläni toistakymmentä dna liittymää ja nyt tarvisin yhteenvedon verotukseen koko viime vuodelta ja laskut olen maksanut e-laskuna niin jää kyllä verotukseen nyt puhelujen ja netin poistot käyttämättä.
  Joten ehdottomasti eri operaattorille kannattaa vaihtaa jos useampi liittymä ja tarvii tiedot verotukseen.
 • Ja dna perii 5€/lasku, jos haluaa myöhemmät laskut. Paperilaskusta vielä enemmän.
 • Tämä on kyllä uskomatonta! Oletin saavani tulostettua verotukseen tarkoitetut puhelinlaskut täältä kuten viime vuonnakin. Laskutus on tietenkin ollut e-lasku, jo edullisuuden ja ilmastonkin takia. Maksukin tapahtuu useimmiten puhelimella. En ole saanut mielestäni missään vaiheessa ilmoitusta ilmaisen arkiston muuttumisesta maksulliseksi, että olisin tajunnut kopioida ne koneelle. En löytänyt hinnastosta kopioiden hintaa, mitähän ne siis nyt maksavat? Onneksi vaihdoin juuri Elisan liittymän, liittymän hintani noustua puolella ja palaaminen takaisin Dnahan sinetöityy jatkossakin kyllä näillä palveluiden heikennyksillä.
 • Olen samaa mieltä, että pitäisi olla verovuosi tulostettavissa, kun se nyt muutenkin on sälytetty asiakkaan vastuulle! Parasta olisi, että saisi verottajalle yhden koosteen vuoden maksuista. Kaikki säästäisi mustetta, papereita ja hermoja!

 • Miten saisin edes yhden laskun näkyviin? Puhelinlaskussani on kallis kyseenalainen puhelu. Halusin tarkistaa sen. Tein sähköpostisoitteelleni uuden salasanan ja pääsin "Minun palveluuni". Siellä kuitenkin ilmoitettiin, ettei minulla ole avoimia tai vanhoja laskuja, vaikka olen ollut DNAn asiakas useamman vuoden. Yhteyttä luodessani sivusto ilmoitti, että minulla on vanha (vuosien takainen) tunnus ja salasana, mutta en ole sitä koskaan aktivoinut. Näin varmaan on, mutta miten saan laskutietoni näkymään uudella tunnuksella ja salasanalla?
 • Laitetaan palaute eteenpäin tästä pidemmältä ajalta laskutustietojen näkemisestä itsepalvelussa.

  Pertti: Jos et jostain syystä näe laskutustietoja itsepalvelussa niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme että päästään selvittämään tilannetta tarkemmin sitä kautta, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Oma apu paras apu.
  Luulisi niiden pdf-laskujen olevan , kun on avannut , tallennettavissa omalle koneelle. Silloin ne säilyy niin kauan kuin itse haluaa.
 • Hanna, en tarvitse pidemmältä ajalta laskutustietoja. Riittää, kun saan sinne viimeisen laskun, jotta voin tarkistaa epämääräisen puhelun. Kyse on siis siitä, että todennäköisesti minun laskutustietoni ovat ikivanhan tunnuksen ja salasanan takana, jota ei ole koskaan aktivoitu. Haluaisin edes viimeisen laskun nykyisen uuden tunnuksen ja salasanan alle, koska mihinkään muuhun minulla ei ole pääsyä.
 • Lopetan turvapaketit tietoturvapalvelut 1-2. en halua enään näitä laskuja.
 • Moi Sisko,

  Hoidathan palvelun irtisanomisen asiakaspalvelumme kautta.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Aiotteko millä aikataululla muuttaa laskut arkistosta nähtäväksi ILMAISEKSI? Ainakin edellinen vuosi kuuluisi nähtäväksi, koska verottaja haluaa myös nähdä nämä kaikki.
 • Eikös ne laskut näy Minun palveluissa.
  https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

  Aina kun uusi lasku tulee , niin lataa se tuolta omalle koneellesi , niin et ole riippuvainen DNA:sta.
 • Hei Sami!

  Oma DNA -sovelluksesta löydät laskuarkiston, joka ulottuu kahden vuoden taakse.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Moi,

  teen kirjanpitoa ja näenlaskut vain lokakuulle. Missä näkyy mainittu laskuarkisto kahden vuoden taakse?

  Tämä on erittäin tärkeää ihan kaikille yrittäjille, freelancereille ja muille eikä ATK-asiana ole kuin pikku säädöstä kiinni.
 • Milloin viimeinen osamaksu kirjautuu maksettuihin. Maksoin helmikuun tiedoilla kaksi laskua, kun eriä ei ollut kuin 2. Minulla ei ole muuta maksettavaa DNA:lle. Jos aikoinaan ymmärsin oikein osamaksun voi maksaa suuremmissa erissä tai kokonaan pois, oliko näin? DNA on siitä outo, että viitenro osamaksuissa muuttuu. Yleensä se on sama.
 • Sami: Tukisivustolla palvelemme ainoastaa kuluttaja-asiakkaita. Jos kyseessä on siis yrityksen nimissä oleva liittymä niin olethan yhteydessä yritysasiakaspalveluumme, kiitos!

  https://www.dna.fi/yrityksille/yhteystiedot

  Tuisku: Tarkemmat ohjeet maksuaikasopimuksen maksamiseen kerralla loppuun löydät sivulta https://www.dna.fi/laskutus#usein-kysyttya. Jos laskutuksen kanssa on jotain epäselvää niin kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin laskutustietojen kanssa, kiitos!

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei,
  En löydä laskuarkistoa, josta tämän viestiketjun kommenttinne mukaan löytäisin laskut kahden vuoden ajalta. Oma DNA -sovelluksessa viimeinen oli marraskuun 2019 lasku. Tarvitsen laskuja helmikuusta 2019 asti. Mistä/miten löydän ne?

  Vastauksenne:
  Oma DNA -sovelluksesta löydät laskuarkiston, joka ulottuu kahden vuoden taakse.
  DNA Ida S palveluneuvoja
  2 Maa Ilmoita asiaton sisältö

 • Hei Tuula! Kaikkien laskujesi pitäisi näkyä Oma DNA -sovelluksessa. Jos näin ei ole, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä tilanteen tarkistamiseksi, kiitos.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Eikö nettipalveluunkin saisi edes ne kahden vuoden laskut näkyviin?
 • Ei ole todellista näin vanha lanka ja vieläkään ei ole saatavissa vanhempia laskuja!? Kuulin, että kiintolevytilaa saa tämmöisille pdf tiedostoille lähes ilmaiseksi, microsoftkin myy mulle sitä muutamalla eurolla teran kuussa. Yhteen teratavuun mahtuu teidän 40 kilotavun pdf laskuja noin 25 miljoonaa kappaletta. Jos lähetätte 2 miljoonaa laskua kuukaudessa niin tuossa on vuoden tarpeisiin sopiva määrä.

  Koska kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään tositeaineiston 6 vuotta niin teille riittää tämän aineiston säilytykseen pdf muodossa 6 teraa. Viisainta ois tietysti luoda pdf:t sitä mukaa teidän omasta laskutusaineistosta kun joku niitä haluaa ladata. Tietokantamuotoista laskutusdataa josta laskun vois vaadittaessa piirtää, mahtuis teratavuun varmaankin kaikkien Suomen firmojen koskaan kirjoittamat laskut.

  Missä mättää siis? You have the tech.
 • Olen samaa mieltä -aika vaihtaa operaattoria!
  Näin on, vaikka vanha asiakas olenkin.
  Omia laskuja on saatava avata ja poimia printattavaksi vähintään kokonaiselta vuodelta. Nyt niitä näen 5kk ajalta ja kun pyydän niitä Dna:lta, joudun maksamaan 5 e/lasku. Törkeää rahastamista ja omien tietojeni hallinnointia!

  Anna
 • Hei!

  Eipä tarvitsekaan vaihtaa operaattoria!
  Tänä aamuna jo avautui laskuissa uusi näkymä, jossa laskut ovat näkyvillä pitkälle taaksepäin ja printattavissa.
  Kiitos Dna:lle nopeasta reagoinnista monia ihmisiä rasittaneen asian suhteen!

  Anna       .

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.