Laskuja arkistosta

HEI! Laskujen arkisto ei kovin kattava ole, kun kun vain menneelle lokakuulle näkee laskut. Miten saan vanhemmat laskut näkyviin?
Minna Rauhala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Minna! Itsepalvelussa näkyy pdf-muotoinen lasku- ja tapahtumaerittely viimeisen 6 kk:n ajalta. Jos tarvitset vanhempia laskukopioita, tulee nämä tilata asiakaspalvelun kautta hinnaston mukaista maksua vastaan
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Jos todellakin näin että 6kk vanhempia laskutapahtumia ei löydy niin kannattaa todellakin vaihtaa operaattoria. Itselläni toistakymmentä dna liittymää ja nyt tarvisin yhteenvedon verotukseen koko viime vuodelta ja laskut olen maksanut e-laskuna niin jää kyllä verotukseen nyt puhelujen ja netin poistot käyttämättä.
  Joten ehdottomasti eri operaattorille kannattaa vaihtaa jos useampi liittymä ja tarvii tiedot verotukseen.
  Arto Mustaniemi
 • Ja dna perii 5€/lasku, jos haluaa myöhemmät laskut. Paperilaskusta vielä enemmän.
  Katri Rönn
 • Tämä on kyllä uskomatonta! Oletin saavani tulostettua verotukseen tarkoitetut puhelinlaskut täältä kuten viime vuonnakin. Laskutus on tietenkin ollut e-lasku, jo edullisuuden ja ilmastonkin takia. Maksukin tapahtuu useimmiten puhelimella. En ole saanut mielestäni missään vaiheessa ilmoitusta ilmaisen arkiston muuttumisesta maksulliseksi, että olisin tajunnut kopioida ne koneelle. En löytänyt hinnastosta kopioiden hintaa, mitähän ne siis nyt maksavat? Onneksi vaihdoin juuri Elisan liittymän, liittymän hintani noustua puolella ja palaaminen takaisin Dnahan sinetöityy jatkossakin kyllä näillä palveluiden heikennyksillä.
  Nina
 • Olen samaa mieltä, että pitäisi olla verovuosi tulostettavissa, kun se nyt muutenkin on sälytetty asiakkaan vastuulle! Parasta olisi, että saisi verottajalle yhden koosteen vuoden maksuista. Kaikki säästäisi mustetta, papereita ja hermoja!

  Sirpa Passi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.