Laskujen lähettäminen MINUN KONEELLENI!

DNA

Lähetän teille selvennyksiä, jotka liittyvät vaimoni Saara Kettusen laskujen maksuun, ja DNA turvapaketin (1 kk tilaus) lähettäminen Saaran sähköpostiin, jotta hän voi ladate F-secure – ohjelman omalle koneelleen. Sp-osoite on: xx
Teiltä on tullut muutama kehotus maksamattomista laskuista ja yksi perintätoimiston sakkomaksullinen.
Olen todella ihmetellyt miksi DNA:n suhteen asiat eivät onnistu?! Olen tarkastellut omaa sähköpostiani enkä ole niistä löytänyt ko. laskuja tai maksukehotuksia.
Saaran pöytäkone on ollut rikki puolivuotta, joten hänen sähköpostia en ole voinut avata. Nyt sain koneen kuntoon ja sieltä löytyivät kyseiset laskut ja muistutukset.
Nyt ihmettelen; MIKSI SAARAN LASKUT, YM. EIVÄT OLE TULLEET MINUN KONEELLENI? Ne ovat tulleet sinne aiemmin, mutta nyt jostakin syystä postia ei ole tullut.
Toivon, että hänen laskunsa, yms. lähetätte minulle kuten aikaisemminkin.
Jos ette voi lähettää niitä minulle, niin lähettäkää Saaralle kirjepostina:

Ystävällisin terveisin
Reijo Kettunen (puh. xx)

Edit: Poistettu asiakas- ja yhteystietoja // DNA Ida S
Reijo Kettunen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Reijo!

Laskut lähetetään siihen osoitteeseen, joka meille on ilmoitettu. Sähköposti pitäisi olla avattavissa millä tahansa päätelaitteella, vaikka yksi tietokone olisikin jostain syystä pois käytöstä. Laskut löydät tarvittaessa myös Minun palvelustani sekä Oma DNA -sovelluksesta ja näiden itsepalvelukanavien kautta voit myös tarkistaa yhteystiedot ajan tasalle.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei Ida S!

Olipa vastauksesi tosi typerä, mutta kiitos kuitenkin.
    Miksi sitten aikaisemmin Saaran DNA laskut ovat tulleet minun koneelleni ja nyt eivät ole tulleet. JA MIKSI DNA LÄHWETTÄÄ MAKSUMUISTUTUKSEN MINUN WHATAPP in HENKILÖKOHTAISELLE TILILLENI? Ja mitenkä se on yleensä mahdollista? Vastaapa tähänkin.

tv. Reijo
    Reijo Kettunen
  • Hei Reijo!

Maksumuistutuksia emme lähetä WhatsAppiin, vaan ensimmäinen muistutus lähtee tekstiviestitse ja seuraavat perinteisesti kirjepostissa.