Laskujen maksu uusi ja vanha maksaja

Elikkäs vaihdoin tänään asiakaspalvelussanne puhelin ja nettiliittymäni maksajaksi oman isäni (toistaiseksi) tällänen väliaikainen ratkaisu ja sain tekstiviestit että sen kuluvan kuukauden aikana tehdyt veloitukset/maksut tulee vielä mulle. Mietin vain sitä että tuleeko ne sinne mun pankkiin e-laskuna, mutta jos en ole kotona enkä niitä pysty maksamaan. Vai tuleeko se lasku isäni s-postiin?  Vai miten se toimii.

Kommentit

• Hei Henry! Lasku tulee sinulle valitsemallasi laskutustavalla, jos sinulla on tällä hetkellä laskut tulleet E-laskuna niin lasku tulee sinulle verkkopankkiin. Mikäli kyseessä on uusi tilaus niin oletuksena laskut tulevat sähköpostiin. Kuun vaihtumisen jälkeen laskut menevät isällesi