Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Laskun maksu erissä

Hei!Kuinka moneen erään laskun saa maksimissaan?Tulossa aika iso lasku nimittäin

Kommentit

 • Hei Hanna!

  Puhelinlaskulle on mahdollista tehdä maksusuunnitelma 1-3 erään, maksusuunnitelman hinta on 10 e. Jos haluat tehdä laskullesi maksusuunnitelman onnistuu sen tekeminen olemalla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä:
  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_fi

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei,ma sain lasku ,mun taytyy maksaa ennen 04.09; Mina olen lomalla Ranskassa 09.09 ja en voi avata mun pankkitili , en voi nyt maksaa; Voinko maksaa vasta 10.09 kun mina menen pankiin Suomessa ?
  Kiitos, terv. Christine
  Marc Christine
 • Hei, voit maksaa laskun muutaman päivän myöhässä. Kannattaa kuitenkin hoitaa maksu pois alta heti kuin vain mahdollista, ettei laskusta ehdi lähteä muistutuslaskua, josta aiheutuu lisäkulua.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei,
  Onko eräpäivän siirto maksullista?
  Tarja Salmi
 • Hei, ei ole siirto eräpäivän maksullista. Ei onnistu Ranskasta . Mä olen Suomessa vasta 10.09. Voinko maksaa vasta maanantaina 10.09 . Kiitos.
  Terv. Christine
  Marc Christine
 • Tarja: Puhelinlaskulle on mahdollista tehdä maksusuunnitelma 1-3 erään, maksusuunnitelman hinta on 10 e. Jos haluat tehdä laskullesi maksusuunnitelman onnistuu sen tekeminen olemalla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Yhteystiedot ovat aikaisemmassa vastauksessa. Muiden laskujen (esim. laajakaista ja TV-palvelut) eräpäivän siirto on maksutonta.

  Marc: Ilman tarkempia asiakastietoja emme pysty asiaa kommentoimaan. Mikäli laskunmaksu myöhästyy paljonkin niin kannattaa tästä olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.