Laskun viivakoodi

Oletteko tietoisia, että DNA Oyj:n laskuissa ei toimi viivkoodi.  Luultavasti maksatte  jollekin taholle siitä, että laskuissanne on viivakoodi.

Kommentit

• Hei Silja!

Tiedossamme ei ole laskujen viivakoodeissa ilmenevää ongelmaa, joten voisitko olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun niin saamme laskusi tiedot samalla.

Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olisiko mahdollista lisätä se virtuaaliviivakoodi jonnekin laskun yhteyteen näkyviin? Sähköisesti maksaessa helpottaisi kovasti.
    Mika T
  • Sähköpostiin tulevissa laskuissa on virtuaaliviivakoodi.

mie