Laskun viivakoodi

Oletteko tietoisia, että DNA Oyj:n laskuissa ei toimi viivkoodi.  Luultavasti maksatte  jollekin taholle siitä, että laskuissanne on viivakoodi.
Silja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Silja!

Tiedossamme ei ole laskujen viivakoodeissa ilmenevää ongelmaa, joten voisitko olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun niin saamme laskusi tiedot samalla.

Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olisiko mahdollista lisätä se virtuaaliviivakoodi jonnekin laskun yhteyteen näkyviin? Sähköisesti maksaessa helpottaisi kovasti.
    Mika T
  • Sähköpostiin tulevissa laskuissa on virtuaaliviivakoodi.

mie
  • Hei

Ei ole mitään viivakoodia sähköpostiin tulevassa laskussa. Sitä ei näy sähköpostiviestissä, eikä myöskään pdf-laskulla.
    Kaikilla muilla laskuttajilla sellainen on (laitekannasta riippumatta, käytän Applen laitteita), joten ei liene mahdoton teillekään.
    Lisäättehän viivakoodin jatkossa sähköpostilaskuihin.

T.Elena
    Elena S.
  • Hei Elena!

Sähköpostilaskun liitteenä oleva laskukopio on siis samannäköinen kuin paperilaskukin ja siinä on aina viivakoodi maksutiedot-kohdan alla. Tarvittaessa laskukopiot löytyvät myös Minun palvelustani ja Oma DNA -sovelluksesta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei

Tarkistin nyt jo viidennen kerran asian, mutta viivakoodia ei todellakaan ole maksutietojen alla (eikä missään muuallakaan laskulla).
    En voi tänne julkiselle palstalle laskukopiota laittaa, mutta mielelläni sen lähetän teille niin näette itse. Lähetätkö meiliosoitteen, johon voin laskukopion lähettää.

T. Elena

Elena S.
  • Tuota olisi hyvä selvittää tarkemmin asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella palvelu@dna.fi