Laskutus

Hei, mikä mahtaa olla vikana, kun palvelunumerosta työntyy kuukausittain viesti, että laskusi eräpäivä on tänään, mutta omassa DNA palvelussa ei ole mitään tietoja laskuista eikä e-lasku veloitu tililtä. Alkaa ärsyttämään kun ongelma ei korjaannu.

Kommentit

• Hei Roosa!

Voidaan katsoa tätä tarkemmin kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 044 144 044. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei !
    Kysyisin laskustani, jonka maksuaika on nyt helmikuussa, laskun tietoja, summaa ym. Kävi nimittäin niin, että kun olin vahvistamassa laskua, se jostakin syystä karkasi tiedostosta.
    Mauno
  • Hei Mauno!

Löydät laskut kätevästi Minun palveluni kautta täältä.

Laskuja voit tarkastella ja maksaa näppärästi myös Oma DNA -sovelluksella. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.