Latausnopeuden hyväksyttävä vaihteluväli?

Päivitin juuri yhteyden 200:sta 400 M
Onko normaalia, että 400 M: n lähetysnopeus vaihtelee useasti päivässä alle 20M - 60M:ssa ? *liite.
Taloyhtiö kaapeli, kaikki johdoilla kiinni, resetointiakin yritetty...
Lähetysnopeus näyttää pitävän pintansa.

Kommentit

• Jos kyse kaapeliverkkoyhteydestä, kerro modeemin connection välilehden Power arvot.
    Lähetysnopeus on yllättävän suuri 400 Mbit/s liittymälle. Vastaanottonopeus tuntuu romahtavan aika ajoin aivan liian alas.

PW
  • En tiedä, löytyykö vastaavaa Macistä , taitaa olla PC juttuja.
    Jari
  • Itselläkin kiinnittää huomiota keskimäärin vajaan 40Mbps upload-nopeus. 400M-kaapeliliittymän maksimi upload-nopeus on ollut ainakin aiemmin 25Mbps (ja 200M-liittymässä 20Mbps). Se oli itselläni suurin syy miksi oma liittymä on edelleen 200M, koska olisin halunnut nimenomaan lisää upload-kaistaa.

Kommentoisiko joku DNA:lta, kumpi on nykyisen speksin mukainen 400/40M vai 400/25M?

=)juha
    JuhaN
  • Hei!

Kiinteiden yhteyksien nopeuden vaihteluvälit on listattu sivun https://www.dna.fi/nopeustesti lopussa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kaippa Mac:ssakin voi kirjoittaa modeemin IP-osoitteen ja katsoa sieltä Power arvot?
    PW
  • Olikohan niin, että 400 Mbit/s liittymään saa tuohon 25 Mbit/s lähetysnopeuteen ostettua lisänopeutta.
    PW
  • En tiedä , miten se tehdään, mutta ongelma on hoidossa, huolto tilattu huomiseksi.

Jari