Latausnopeus 0,8 Mbps

Latausnopeus on tuo 0,8mbps Kaarinassa, ihan testattu sillä dnaan speedtestillä. Katoin sinne häiriökartta hommaan mutta ei näy mitään erikoista. Ennen toiminut kännykässä netti ja modeemissakin. Palkit ovat ennen olleet kännykässä ja modeemissa täydet neljä, mutta nyt jopa 3g verkko näyttää yhtä palkkia. Mitäs tässä pitäis tehdä?
MV Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Soita DNA:n vikapalveluun.
  Daniel
 • Iltaa. Klaukkalassa ketunkallion alueella netin latausnopeus 2.2?
  Tulos saatu dna-nopeustestillä.
  Laittakaahan pikkuhiljaa netti siihen kuosiin, mitä olette luvanneet ja mistä maksetaan. Kuitenkin myös C-more kanavat ilmestyvät kotiimme tuota reittiä.
  Formula viikonloppu edessä ja voi..... mikäli en niitä näe....!!!!!!!
  Tomppa
 • En tiedä onko sattumaa, mutta sama juttu Laitilassa lähellä Kodjalaa.
  Normaalisti about 5-10mbps, nyt ollut 3mbs jostain syystä.
  Testattu 2 eri mokkulalla.
  Sami
 • Hei!

  Kaarinassa, Klaukkalassa tai Laitilassa ei tällä hetkellä ole tiedossa ainakaan mitään yleistä vikaa

  Mikäli laitteiden uudelleen käynnistely ei auta niin näistä kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa päästään tutkimaan liittymien toimintaa tarkemmin. Vikapäivystyksemme on auki kellon ympäri.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kuten kirjoittaja aloitti, ihan samoin täällä Espoon keskustassa, netti ei ole sitä mitä DNA on luvannut omilla sivuillaan. Nopeus on tyypillisesti 1/10 luvatusta. Miksi ette toimita sitä nettinopeutta jonka olette luvanneet eli 10Mbit/s. Jälleen 28.8-20 aamulla latasin suomalaisia sivuja ja tyypillinen nopeus oli 1122 kt/s (latausnopeus jonka saan netistä ladattaessa useasta paikasta Suomesta). Siis KILOTAVUA, ei 10Mbit/s. Ei edes sielläpäin minkä olette luvanneet nettinopeuksien vaihteluväliksi.
  Kari T.
 • Tuo 1122 kilotavua on 8,7656 megabittiä, eli ei tuo nyt niin kauhean kaukana ole.

  Yksi megatavu on 1024 kilotavua ja yksi tavu on 8 bittiä.
  Jussi
 • Olet tietenkin oikeassa. Kun nettiä nyydään 10Mbit/s ei netti olekkaan 10x8=80Mbit/s vaan 10Mbit/s jaetuna 8bit eli 1.25Mbit/s.
  Missään muualla kuin netissä mainokset/toteutuma eivät voisi toimia noin väärillä tiedoilla. On siis toi mainonnan tuoma nopeus jotain muuta.
  100Mbit/s, jota myydään paljon vastaa 3G nopeuksia, ei teoreettisiä vaan niihin joihin päästiin.
  Kari T.
 • Nyt on kyllä Karilta oudoin valitus pitkästä aikaan. Bitit ja tavut on edelleen täysin sekaisin jako-/kertolaskuissa. Kaikki tulokset on Megabittiä sekunnissa?

  10 Mbit/s (Megabittiä, sekunnissa) liittymällä, pitäisi siis saada 10 Mt/s (Megatavua, sekunnissa) liittymä vai mitä tässä haetaan? Silloinhan saisi 8 kertaisen nopeuden myytyyn nähden..

  Lisäksi riippuen yhteydestä tuo 10 Mbit/s on se max. nopeus ja luvattu mini voi olla jotain ihan muuta (4G-verkossa esim. 4Mbit/s)...
  JJJ
 • Hei. Nyt Klaukkalassa netin latausnopeus 2.7 ja kuva C-Morella ala-arvoinen, formulat käsillä 1/2 kuluttua. On tuo helkutin vaikeaa nykypäivänä korjata viat ( ja en soita dna:n maksuttomaan vikapäivystykseen, koska sieltä saa saman vastauksen aina "netissä on vikaa"). Pystyttekö DNA AMMATTILAISINA korjata tuon netti ongelman KLAUKKALAN KETUNMÄENTIE osalta?
  T: 100mb yhteydestä maksava asiakkaanne.
  Tomppa
 • Onko Tompalla joku kiinteäyhteys (kaapeli/kuitu)? Eipä tuota kukaan täältä kautta korjaa, pakko sun nyt vaan on tietojesi kera ottaa sinne asiakaspalveluun yhteyttä, että rupeavat hommaa korjaamaan, (jos vikaa on)...
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.