Laturi sovellus veloitti aiheettomasti 0,99€

kyseessä prepaid liittymä, johon ladattu arvoa. Yritetty liittää 2 turvanumeroa, joihin voi soittaa jos arvo loppuu.
Se ei onnistunut, mutta saldoa katsottaessa oli heti sen jälkeen 0,99e vähemmän. Olin tarkistanut saldon ennen toimintaa, joka oli 99 senttiä enemmän. Sovellus oli vaatinut laittamaan mobiilidatan päälle tämän toimituksen ajaksi, vaikka wifikin olisi ollut toiminnassa, mutta sen vaati laitettavan kiinni.
Nyt emme saaneet lisättyä turvanumeroita, kun emme tiedä kuinka kalliiksi tämä tulee! Saammeko rahan takaisin. Voitteko vastata vaikka sähköpostitse, niin annan sähköpostilla ko. puhelinnumeron.

Kommentit

• Hei Tarja!

Kuulostaa siltä että liittymällä on käytetty dataa, jonka vuoksi saldolta on mennyt vuorokausikohtainen dataveloitus. DNA Prepaid -sovelluksen tai m.prepaid.dna.fi -sivun käyttö on maksutonta, mutta nämä vaativat, että puhelin käyttää mobiiliyhtyettä. Dataveloitusta ei pelkästä saldon katsomisesta siis erikseen mene.

Tässä vielä ohjeet turvanumeron lisäämiseen:
    • Laita prepaid-liittymä puhelimeen/tablettiin/mokkulaan ja varmista, että mobiilidata on päällä
    • Mene puhelimen selaimella osoitteeseen m.prepaid.dna.fi tai avaa DNA Prepaid -sovellus
    • Mene kohtaan Hallinta- ja turvanumerot
    • Lisää haluamasi numero turvanumeroksi
    Jos sinulla herää vielä kysymyksiä näiden suhteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pääsemme selvittämään asiaa tarkemmin. Voit soittaa meille numeroon 044 144 044 tai laittaa viestiä Minun palveluni tai Oma DNA -sovelluksen kautta.