Siirry uusimpaan kommenttiin

Liiga saatavilla nyt DNA:lta koko Suomeen

DNA tuo jääkiekon SM-liigan ottelut kaapeliverkkoonsa sekä IPTV-palveluna kaikkialle Suomeen. Kanavapaketit tulevat tarjolle DNA:n myyntikanaviin tämän päivän aikana. Liiga starttaa 1. lokakuuta.

Myyntiin tulee Telia Liigapassi- sekä Telia Liigapassi UHD-kanavapaketit.
 • Telia Liigapassi 27,90 €/kk, SportMixissä + 25 €/kk
 • Telia Liigapassi UHD 29,90 €/kk, SportMixissä + 27 €/kk
 • Kanavapaketeilla näet kaikkien joukkueiden kaikki pelit
 • Kanavapaketteihin sisältyy 7 pelikanavaa HD-laadulla sekä yksi studiokanava. Telia Liigapassi UHD -kanavapaketti sisältää myös yhden UHD/4K kanavan, jolla näytetään valitut Liigapelit.
Yksittäisten joukkueiden kanavia ei toistaiseksi ole saatavilla DNA:n kautta. Liiga laskutetaan koko kuukauden ajalta ja vain niiltä kuukausilta kun pelataan. Kanavat näkyvät vain uudella DNA TV:llä.

DNA TV Hubi mahdollistaa pelien seuraamisen IPTV-palveluna kaikkialla Suomessa laajakaistan yli. Android-käyttöjärjestelmään pohjautuva DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja netti-tv-sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Kanavat ovat katsottavissa kaikilta tv-ruuduilta. DNA:n kaapeliverkon tilaajat ja DNA TV Hubi -tilaajat voivat seurata ottelut myös DNA TV -mobiilisovelluksella vaikkapa puhelimestaan tai tabletilta.

DNA:n kaapeliverkossa kanavapaketit voi tilata DNA TV Hubi -laitteen lisäksi myös perinteiselle TV-kortille. Kaapeliverkon huipputerävää Liiga UHD -kanavaa voi katsoa millä tahansa UHD-televisiolla (4K).

Telia Liigapassi on tilattavissa edullisesti myös osana DNA SportMix -pakettia. SportMix -pakettiin poimitaan oman valinnan mukaiset urheilukanavapaketit ja niitä voi vaihdella vaikka kuukausittain. SportMix-tarjonnassa ovat myös mm. NHL, Formula 1, Valioliiga ja Mestarien liiga. SportMix-kokonaisuuteen kuuluu omavalintaisten pakettien lisäksi aina myös seitsemän urheilukanavaa sisältävä DNA Sport -paketti.

Ennen kautta pelattava 3v3 Super Series -turnaus ei liity varsinaisesti Liigaan, mutta ottelut ovat katsottavissa C More Sport ja C More Total -tilaajille kanavapaketin tilaukseen kuuluvassa C More -suoratoistopalvelussa.

Telia Liigapassi -kanavapaketit voi tilata syyskuun alusta lähtien DNA:n kaikista myyntikanavista: dna.fi-verkkokaupasta, DNA Kaupan myymälöistä, DNA:n myyntipalvelusta numerossa 0800 550 044 ja asiakaspalvelusta.
DNA Ilkka palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Cmore Total (tai sport) "Plus" tilaukset ei siis tule DNA:lle myyntiin? Hyvä niille joita ei liiga kiinnosta (kuten itseäni ei), jos vanhojen tilausten hinta pysyy samana.

  Mutta mitään järkeä ei erillistä liigapassia ole tilata DNA:n kautta, jos haluaa Cmore sport tai total tilauksenkin, taitaa olla total ja liigapassi yhteensä jotain 20€/kk kalliimpi, kun Cmorelta Cmore total+ joka sisältää samat.

  Pelkkä liigapassi taas ihan ok tuote, jos ei Cmore sisältö kiinnosta.
  JJJ
 • Asiastahan ei oikeita kanavia myöten ole tullut mitään tietoa.
  Minun palvelussani ei asiasta ole tiedotettu, enkä ainakaan minä ole saanut asiasta sähköpostiakaan.

  DNA:n sivuilla tämän foorumin liskäksi on ainoastaan julkaisu lehdistötiedote!:
  https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet

  Ei siis edes asikastiedotetta asiasta..

  Tämä on niin järkyttävän takapajuinen laitos tämä DNA - normaali asiakas ei merkitse yhtään mitään kunhan laskunsa maksaa. Luulisi että uutta palvelua kannattaisi edes mainostaa, mutta ei - DNA:n etusivulla ollaan edelleenkin turskissa. Tällä foorumilla hortoilee hyvin minimaalinen joukko DNA:n asiakkaista, siis miksi tiedottaminen edelleen hoituu täällä, "hevosmiesten uutistoimistoksi" tätä voi kutsua...


  A-P
 • Jos DNA:n kautta C More Total maksaa 34,95€/kk ja tähän päälle tuo Liiga 27,90€/kk eli yhteensä 62,85€/kk.

  Ja suoratoistonana jos ostaa suoraan C Morelta Total "Plussan", niin hinta on 34,95/kk, mutta sillä näkee niin kaikki Totalin kanavat ja sen Liigan.

  Nyt kyllä C More ajaa osan ihmisistä perumaan nämä antennikanavapaketit ja siirtymään suoratoistoasiakkaikseen.
  Kai
 • "Kanavat näkyvät vain uudella DNA TV:llä."

  Taas rokotetaan niitä jotka ovat hankkineet kovalevyn TV-hubiin jotta voi maksukanavien ohjelmia tallentaa. Edelleenkään DNA ei kerro yhtään mitään aikataulusta saada se kovalevy viimein toimimaan uudella DNA-Tv:llä. Miksihän maksan DNA:lle 100€ kuukaudessa TV-palveluista ja saan vain puolittaista palvelua??? Idioottihan minä olen, ja petetty!
  A-P

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.