Liigan keskeytys ja joulukuun maksu

Saako joulukuun Telia Liigapassin kanavapaketin maksusta hyvitystä kun liiga siirtyi tauolle?
Ape Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Tiedotamme tästä myöhemmin tällä viikolla (todennäköisesti jo huomenna 3.12.2020) SMS -viestillä sekä asiakastiedotteella.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Liiga jää tauolle 3.–19.12.2020 vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Liigan pelit pyritään aloittamaan mahdollisuuksien mukaan heti joulutauon jälkeen 26.12. Kaikki yllä mainitulle aikavälille pelattavaksi merkityt ottelut siirrettään myöhempään ajankohtaan.

Avaamme Telia Liigapassi -tilaajille 3.12.2020 alkaen koko joulukuun ajaksi katsottavaksi kaikki C Moren leffa- ja sarjakanavat (C More First, C More Hits, C More Series, C More Stars, C More Juniori ja SF-kanalen).

Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Tiedote; https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=477&scrollTo=hc1WEqJjEkTA