Liikaa sähköpostia

Hei, miten helpoimmin saan estettyä sähköpostit toiseen puhelimeen? Parhallaan samat omassa ja miehen puhelimessa ja vielä tabletissakin...Onnistuuko vaikka meillä ns. yhteinen sp-osoite jota mies ei käytä lähes lainkaan?! Turhaan 3 kertaisena.

Kommentit

• Hei, jos kolmella eri laitteella on kirjauduttu yhteen sähköpostiosoitteeseen, niin kaikki samat sähköpostit näkyvät kaikissa laitteissa. Tarvittaessa ilmoitukset voi ottaa pois käytöstä haluamistaan laitteista niiden asetuksista ilmoitusasetusten kautta, jos ilmoituksia uusista sähköposteista ei halua kaikkiin laitteisiin.