Liikkeestä ostetun tuotteen palautus

Hei, ostin muutama viikko sitten liikkeestä handsfreen ja tarvisi saada palautettua, onko se mahdollista? Osa maksettu lahjakortilla.
Tiia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Tiia!

  Myymälästä ostettua tuotetta ei ole lähtökohtaisesti mahdollista palauttaa, vaan ostopäätös on sitova. Mikäli tuote on vielä avaamatta paketista niin kannattaa käydä kysäisemässä DNA Kaupasta josta olet sen ostanut, olisiko palauttaminen tai tuotteen vaihtaminen mahdollista. Emme kuitenkaan voi luvata, että tämä onnistuu.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ostin viime viikolla täysin surkean luurin liikkeestänne. Kadun syvästi etten ostanut Powerista, jossa palautus on mahdollista. 

  Luurin piti olla samsungin lippulaiva s22, silti käsittämättömän huonot ominaisuudet, vaikka hinta liki 900 euroa. Edellinen noin puolet halvempi ja paljon parempi samsung meni rikki 2,5 vuoden jälkeen, jota ei korjattu, vaan sain hyvityksen noin 200 euroa. Olisin halunnut että se korjataan.

  En ikinä enää osta samsungia tämän jälkeen ja ostan seuraavan luurin niin, että kaupan voi purkaa, ellen usko varmasti saavani hyvää luuria.

  Kadun syvästi liian kallista ja erittäin huonoa luurikauppaa. Tottakai oletin että uusi ja kallis malli olisi vähintään edellisen tasoa. Ei tullut mieleenikään, että tämä voisi olla monista ominaisuuksistaan huonompi kuin aiempi s10e
  Leena

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.